Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 12 martie - Adda a fost invitată la matinal

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Ziua de marți, chiar dacă ploioasă la Capitală, a fost însorită în studio, alături de kissomanii tăi preferați.

Am avut și cântare live de la Adda, așa că dimineața s-a dovedit a fi minunată.


Însă, înainte să vedem ce a spus artista, hai să vedem semnificațiile zilei:

Semnificatiile Zilei

  • Ziua mondială împotriva cenzurii cibernetice: În data de 12 martie 2008, Organizaţia Reporteri fără Frontiere a lansat marcarea acestei zile pentru a atrage atenţia la nivel internaţional asupra accesului liber neîngrădit la nivel global la reţeaua de internet. 
  • Ziua Gărzii Naţionale de Mediu: Garda Naţională de Mediu este un corp specializat de inspecţie şi control care urmărește conservarea resurselor naturale şi asigurarea unui mediu sănătos, în condiţiile creşterii numărului de factori care poluează mediul, a actelor şi a faptelor infracţionale la adresa fondului forestier şi cinegetic, precum şi a creşterii agresivităţii autorilor acestora. 
  • Ziua Plantează o Floare: Florile există de cel puţin 150 de milioane de ani, specii noi şi captivante apărând peste tot în acest timp. Şi ele au fost mult timp un element de bază în diverse culturi din întreaga lume, servind numeroase scopuri de-a lungul mileniilor, inclusiv decorative şi medicinale. 
  • Ziua organizează-ți biroul de acasă: Aceasta este o zi pentru a curăța mizeria acumulată în birourile de acasă și pentru a stabili un mediu de lucru productiv și sănătos acasă.


Tot într-o zi de 12 martie, dar în 1946, se năștea actriţa şi cântăreaţa americană Liza Minnelli, fiica actriţei Judy Garland şi a regizorului Vincente Minnelli (filmele „Cabaret”, „New York, New York”).

Ai cuvântul 

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „H”. Răzvan a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 10 din 10 întrebări. Așadar, el a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogat cu 100 de euro. 

Înmormântarea culturală

O știre pe care cei trei au comentat-o vine de pe știrileprotv.ro și sună cam așa: „Primăria Vaslui a organizat un parastas la mormântul unui regretat profesor din oraș, pe care l-a decontat ca eveniment cultural. La evenimentul bisericesc plătit din bani publici au participat doar câțiva oameni, pentru că familia a cerut intimitate.” Păreri?

Cântarea LIVE

Adda a venit la Kiss FM, unde a interpretat LIVE melodia „Așa e dragostea.” 


Piesa s-a auzit în avanpremieră la noi, iar prezentarea artistei a fost făcută în FM chiar de soțul ei, Cătălin, după cum poți asculta în podcast-ul de mai jos.

Adda a adus acadele în formă de inimioară pentru moderatori și a povestit cum a fost foarte răcită, de peste o lună, și are și laringită, dar asta n-a împiedicat-o să cânte.

Au urmat câteva glume și miștouri cu privire la dinamica dintre ea și Cătălin, dar concluzia rămâne cea mai importantă - se iubesc foarte mult.

DesKiss Dimineața - invitată ADDA - 12 martie 2024

DesKiss Dimineața, 01:08:16

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

DesKiss Dimineața - invitați Vola - 25 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:19

DesKiss Dimineața - 24 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:54

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.