Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 18 martie - VAMA și Iova au cântat LIVE în studio

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Dimineața de luni a început în forță, mai ales că trupa VAMA și Iova au fost prezenți în studio.

Artiștii au lansat recent piesa „Ești sigură că vrei?”, alături de un videoclip senzație, regizat de Iustin Surpănelu.



Tudor Chirilă, solistul trupei, a povestit cum totul a început după ce l-a sunat pe Smiley, să-l întrebe dacă știe o voce feminină pentru piesă, întrebare la care producătorul HaHaHa a răspuns direct, „da, bineînțeles, caută Iova pe Spotify.”

Iova, la rândul ei, a mărturisit că s-a trezit într-o dimineață cu două mesaje, unul de la Smiley și unul de la Tudor. I s-au părut „random”, dar nu a ezitat să dea curs invitației.


„M-am simțit protejat de sugestiile lui Smiley, a fost ca un tată așa, s-a gândit la cariera noastră. E important să te simți iubit”, a glumit Tudor, recunoscător pentru recomandarea primită de la prietenul lui.

Chirilă a vorbit despre cum a ascultat inițial melodia „Vantablack” lansată de Iova și a fost cucerit de producție și timbrul ei vocal asemănător cu al artistei Billie Eilish.


„S-a legat mișto la studio, fără efort”, a continuat el.

Melodia a fost făcută de VAMA înainte să meargă în Anglia, unde au produs melodia „Forever”, iar adevărul este că sună inedit și fresh.

În ceea ce privește clipul, ei au folosit o tonă și jumătate de noroi, pe care l-au pus „într-un pătrat” la Teatrul de Comedie.


Tudor a povestit și despre mesajul piesei și cum „toți venim în relații cu niște bagaje pe care nu le-am putut controla”, deoarece „ce spun părinții și societatea nu țin de noi.” Pratic, este o melodie despre cum ar fi ok „să-ți spui „la revedere” dintr-o relație, când încă mai poți”.

Artistul a spus că viața este scurtă și nu are sens reîncălzirea unei ciorbe la nesfârșit, și își dorește asta pentru oameni, chiar dacă despărțirile lui au fost cu scandal. „M-am despărțit, am rămas prieteni. Nu există, n-a fost dragoste, de fapt”, precizează el.


„E un pic din mine în versurile astea. Sunt conștient că poate am produs suferință în unele relații la fel cum am suferit la rândul meu. Bagajul cu care venim în contact cu cei pe care îi iubim în perioade finite de timp nu e o valiză în care știm exact ce avem. De aia cântecul e cumva un fel de aspirație ideală la a lua ce e bun dintr-o relație și la speranța că poți poate să închei înainte să te rănești. Nu mi-a prea ieșit asta, dar de ce să nu cânți despre o situație ideală? Piesa asta a ieșit fără efort, versurile le-am scris chiar în sală când lucram la cântec cu băieții și tot noi am produs și orchestrat materialul”, a mai spus Tudor, citat de Hotnews.


Intervenția din matinal s-a încheiat cu invitația cântărețului către Iova, de a veni alături de el și band pe scena de la Arenele Romane, unde, pe 27 iulie, vor avea un show fantastic. Bilete poți lua de aici.


DesKiss Dimineața - invitați Dragoș Pîslaru, VAMA și IOVA - 18 martie 2024

DesKiss Dimineața, 01:22:12

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

DesKiss Dimineața - invitați Vola - 25 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:19

DesKiss Dimineața - 24 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:54

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.