Kiss Time Out

Seria din universul Star Wars, „The Acolyte”, are o dată de lansare, dar și primul trailer - cum ți se pare?

Ești gata de o nouă aventură?

A apărut primul trailer pentru „The Acolyte”, o nouă serie Disney a cărei acțiune are loc cu foarte mult timp înainte de Star Wars, în vremurile în care Jedi erau încă numeroși. Cu toate astea, așa cum putem să vedem în imaginile de mai jos, cineva vrea „să schimbe asta”, așa că încearcă să-i ucidă.

În tot acest timp, Sol, un maestru Jedi, care a fost maestru pentru actuala ucigașă, încearcă să găsească un plan pentru a o opri.

Evident, în scenă apare și personajul Aniseya, a cărui nume vine din Grecia antică, și care înseamnă „de neegalat”, care vorbește despre cum încearcă să aducă echilibru între puterea Jedi și restul lumii.


Primele două episoade din „The Acolyte” vor avea premiera pe 4 iunie, așa că abia așteptăm să vedem mai multe.

„O investigație cu privire la o crimă șocantă aduce un maestru Jedi (Lee Jung-jae) împotriva unei războinice periculoase din trecutul său, (Amandla Stenberg).

În timp ce mai multe indicii ies la suprafață, ei pornesc într-o călătorie întunecată, unde forțe sinistre dezvăluie că nu totul este ceea ce pare”, informează sinopsis-ul oficial.

Criticii dezvăluie că seria vine cu un aer fresh, mai ales că nu vom auzi nume precum Skywalker, Solo, Organa, Kenobi sau Vader, iar asta poate fi fix ceea ce avea nevoie universul Star Wars. 

Tu ce părere ai?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.