Cool Stuff

DesKiss Dimineața - nume noi confirmate la UNTOLD 2024

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Vara pare după colț, așa că cel mai bine este să ne facem planuri de distracție din timp.

După ce ne-am plâns că ianuarie a durat cât un an, iată că suntem la o săptămână distanță de aprilie, așa că, mâine-poimâine, mergem la UNTOLD 2024, nu?

Apropo de festivalul care ajunge la a IX-a ediție anul ăsta, Edy Chereji a fost prezent în studioul Kiss, alături de Corina, Ciprian și Cătălin, unde ne-a vorbit despre surprizele care ne așteaptă, în perioada 8-11 august, la Cluj.


După ce la început de an am aflat că Sam Smith va veni pentru prima oară în România, pe scena UNTOLD, dar și cei de la Swedish House Mafia, lista headlineri-lor se mărește cu:

  • Alok
  • Dimitri Vegas & Like Mike
  • Lost Frequencies
  • Martin Garrix
  • PurpleDiscoMachine
  • Timmy Trumpet
  • Carl Cox
  • Follow The Fish
  • Solomun (Official)

Ne așteaptă o mare distracție, așa-i?


Edy a povestit puțin și despre experiența UNTOLD Dubai, despre care a mărturisit că a fost o reușită, mai ales că în acea zonă nu au fost evenimente de așa anvergură. Organizatorul a mai spus cum feedback-ul rezidenților (în Dubai, 10% sunt localnici, restul sunt oameni din peste 150 de naționalități diferite) a fost extrem de pozitiv și deja pregătesc următoarea ediție acolo.

Cât despre festivalul din România, Chereji i-a încurajat pe oameni să intre pe site-ul oficial, unde vor găsit și bilete la prețuri promoționale, dar și oferte de cazări în Cluj, pentru perioada event-ului, pentru toate buzunarele!

Ne vedem acolo, da?

Bătrânica aventurieră

Un subiect foarte simpatic pe care Corina l-a comentat, alături de Cătălin și Ciprian, are în prim plan o bătrânică din Italia, în vârstă de 103 ani. „Giuseppina Molinari a fost oprită de poliţia din Italia la volanul unui Fiat Panda, în timp ce se întorcea acasă după ce-şi vizitase de nişte prieteni, iar poliţiştii au constatat că ea avea permisul de conducere expirat de 2 ani şi nu avea nici asigurare valabilă pentru maşina sa.

Totul s-a întâmplat în comuna Bodeno din regiunea Ferrara, iar bătrânica de 103 ani a devenit rapid deopotrivă eroul unora, care îi apreciaseră modul activ de viaţă la o asemenea vârstă, şi îngrijorarea altora, care spuneau că ea era un pericol la volan”, apare notat în știre.

Ce zici de treaba asta?


Ascultă întreaga emisiune, în podcast-ul de mai jos:

DesKiss Dimineața - 22 martie 2024

DesKiss Dimineața, 01:20:23

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

DesKiss Dimineața - invitați Vola - 25 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:19

DesKiss Dimineața - 24 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:54

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.