Cool Stuff

Megan Fox oferă detalii intime și dure despre fosta ei căsnicie cu actorul Brian Austin Green

Megan Fox nu se ferește să spună lucrurilor pe nume.

Invitată în cadrul podcast-ului „Call Her Daddy podcast” (întreg episodul aici), bruneta în vârstă de 37 de ani a vorbit despre fostul ei mariaj cu actorul Brian Austin Green.

Cei doi s-au cunoscut în 2004, cât filmau împreună „Hope & Faith”, au început să aibă o relație, iar în 2010 s-au căsătorit; în prezent au trei copii împreună, Noah, 11 ani, Bodhi, 9 ani, și Journey 6 ani.

Fox și Brian și-au început relația când ea avea doar 18 ani.

„În primul rând, lasă-mă să spun, nu am fost o iubită foarte bună cu Brian. Voi fi foarte onestă. Nici el nu a fost minunat cu mine tot timpul, dar cred că ar fi mai ușor pentru mine să cad în plasa asta, să mă plâng și să spun că lucrurile n-au mers bilateral. Poate nu am fost ok. Pur și simplu eram foarte tânără și nu cred că ar fi trebuit să fiu într-o relație de nivelul ăla, cu un grad de angajament atât de mare. Nu trebuia să mă bag în asta când aveam 18, 19, 20, 21, 22, 23 de ani, nu trebuia”, a spus Megan.


Ea a vorbit și despre cum se îndrăgostea mereu de alte persoane. „Mă duceam la muncă și mă îndrăgosteam, pentru că eram un copil. Da, n-am avut niciodată libertatea de a fi single și de a experimenta stilul ăsta de viață, iar atunci când am divorțat, am crezut că asta voi face, dar am fost single timp de trei săptămâni”, adaugă vedeta.

Fox a intentat divorț (pentru a doua oară) în 2020, după zece ani de căsnicie, iar apoi a început o relație cu Machine Gun Kelly, în timp ce Green este logodit cu Sharna Burgess, alături de care are și un copil. Ea și MGK s-au logodit în ianuarie 2022.


Bruneta și-a adus aminte de momentul în care l-a întâlnit pe MGK, în timp ce filmau la filmul „Midnight in the Switchgrass”, în 2020.

„Am văzut o poză cu el, înainte să-l întâlnesc, și mi-am spus că „știu persoana asta”, iar apoi filmam o scenă, m-am uitat în ochii lui și mi-am zis - da, tu ești, te știu de mii de ani. Eram într-o situație în care nu a fost vorba despre cine face primul pas. E foarte timid și-ți va spune că e și ciudat, așa că nu e genul care agață fete. Pur și simplu e superb și un muzician faimos, așa că are parte de ele ușor. Dar dacă nu ar fi fost faimos, ar fi avut probleme, deoarece nu se descurcă la partea asta”, a spus ea.


În prezent, nu e foarte clar dacă Fox și MGK mai sunt împreună; ei au avut o relație on-off, iar în cadrul podcast-ului a dezvăluit că nu mai sunt logodiți. În ceea ce privește statusul legăturii lor, vedeta a încheiat - „Mă gândesc la prezent și nu pot spune că pot face vreun comentariu despre statusul relației noastre.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.