Kiss Time Out

Celebrul actor Steve Martin și documentarul impresionant care-i spune povestea

Cum ți se pare?

Steve Martin este o adevărată legendă și chiar dacă s-ar fi retras din activitate la vârsta de 35 de ani, tot ar fi lăsat în spate o moștenire colosală.

El este poate cel mai de succes comediant al zilelor noastre, dar și un actor de comedie fabulos, cunoscut pentru producții precum „Parenthood”, „Father of the Bride”, „The Jerk” sau „All of Me.”

Viața lui merită cu adevărat să fie povestită, iar asta se și întâmplă în documentarul „STEVE! (martin) a documentary in 2 pieces”, lansat de Apple TV+. Criticii aduc laude filmului format din două părți, așa că abia așteptăm să-l vedem și noi.

În prima parte, Martin poartă privitorii prin copilăria lui, dar și începutul carierei sale, iar în a doua parte, decorul și personajele se schimbă, iar în fața camerei apar atât colegi de-ai lui Martin, cât și prieteni și familie. 

El povestește despre cum a trăit într-o casă unde nu a cunoscut iubirea împărtășită, despre singurătatea și melancolia resimțite la vârsta mijlocie, dar și despre fericirea pe care a descoperit-o mai târziu, alături de soția lui, Anne Stringfield, și fiica lor de 11 ani (Steve a impus ca nici măcar o poză cu fiica lui să nu fie publicată în film).

Vei fi părtaș la povestea unui om interesant, atât prin propriile lui cuvinte, cât și prin interviuri inedite cu oameni care-l apreciază și care au lucrat alături de el. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.