Cool Stuff

Cillian Murphy a dezvăluit că a devenit vegan

Vorbind la podcastul WTF cu Marc Maron, starul din Oppenheimer a dezvăluit că a trecut la o dietă care e strict bazată pe plante.

Când a fost întrebat despre ce gătește, Cillian Murphy a spus „Am încercat și eu chestia vegană”.

Vorbind despre trecerea la această dietă, care exclude consumul de carne, lactate și ouă, Murphy a suspinat înainte de a mărturisi: „Mi-e dor de brânză. Nu mi-e dor de carne, nu. Am renunțat la carne de mult timp".

El a mai mărturisit că a avut un fel de recidivă, când a început să consume carne de vânat, dar nu s-a simțit mai bine, așa că a renunțat din nou la carne. Antrenorul său i-ar fi recomandat să mănânce carne pentru a se pregăti pentru primul sezon din „Peaky Blinders”, pentru a nu mai arăta „ca un irlandez slăbănog”.

Când a fost întrebat dacă a ales dieta din motive etice sau de sănătate, starul din Peaky Blinders a răspuns că au fost ambele. 

„La început a fost pur și simplu, erau o mulțime de cazuri de boala vacii nebune și chestii de genul ăsta care se întâmplau... era o scenă proastă. Așa că acum pur și simplu am ales să nu mai consum".

În altă ordine de idei, Murphy a fost confirmat că își va relua rolul său de gangster din Birmingham, Tommy Shelby, într-un film „Peaky Blinders”. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.