Cool Stuff

DesKiss Dimineața - Smiley și Pavel Bartoș au venit în studio cu Villia, tânăra care a primit GoldenBuzz la „Românii au talent”

Cât de frumos cânta fata asta?

Dimineața de joi a început în forță, iar cei trei kissomani au avut trei invitați speciali - Smiley și Pavel Bartoș au venit în studio cu Villia, tânăra care a primit GoldenBuzz la „Românii au talent.”


Iulia Vîlceanu are 20 de ani și este o studentă din Satu Mare. Ea a urcat pe scena competiției televizate, unde a interpretat live melodia compusă și scrisă de ea, „Trec Peste.”


Nu doar că a reușit să sensibilizeze jurații și pe toți cei din public, dar versurile sale sublime au ajuns în inima tuturor celor care i-au ascultat melodie. A fost un moment cu adevărat impresionant, iar Smiley și Pavel au complimentat-o cu un GoldenBuzz, așa cum și merita.


Cei trei au fost prezenți în studio alături de Cătălin, Ciprian și Corina, iar Iulia a interpretat live din studio piesa (așa cum poți asculta în podcast-ul de mai jos).


Villia a povestit cum crede că Smiley și Bartoș au simțit emoția pe care ea a încercat s-o transmită. 

„Amândoi am simțit ceva special, dar eu personal, pentru că mă ocup de muzică în general, am sesizat modul în care scrie; și sunt puțini oameni care vin cu piesele proprii în concurs. Am sesizat modul în care scrie și în care cântă și n-am avut niciun dubiu”, a spus Smiley.


Corina a întrebat-o cum se simte când cad toate acele confetti peste ea, iar tânăra a răspuns: „E un moment pe care nu poți să ți-l explici în cuvinte și pe care nu prea îl înțelegi. Eu aveam emoții foarte mari pentru piesă și nici nu mi-a trecut prin minte că pot avea o experiență așa frumoasă.”

Iulia a cântat piesa live în studio și a lăsat pe toată lumea în extaz, atât pe cei prezenți, cât și pe ascultători. Oprișan a comparat-o cu Linda Perry, solista 4 Non Blondes, Corina cu Lady Gaga, iar Ciprian a spus că descrierea de „voce angelică” i se potrivește mănușă.


Adevărul este că Villia e absolut divină și trebuie să te bucuri și tu de talentul ei:

DesKiss Dimineața - invitați Villia, Smiley și Pavel Bartoș

DesKiss Dimineața, 01:19:01

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

DesKiss Dimineața - invitați Vola - 25 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:19

DesKiss Dimineața - 24 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:54


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.