DEVA AUTO SHOW 2017

DEVA AUTO SHOW este cel mai important eveniment auto al anului din Regiunea Vest, ce reuneste dealeri ai celor mai renumite marci auto, agenti economici ce desfasoara activitati in domeniul auto, dar si servicii conexe.

Vino la DEVA AUTO SHOW in perioada 25-28 mai 2017, la Shopping City Deva si Descopera-ti Regina!
Vei putea alege masina visata, din cele peste 70 de modele de top ale celor mai renumite marci auto! Vei putea admira peste 30 de masini retro in cadrul paradei Retromobil Cars! Vei descoperi motociclete, scutere, atv-uri, biciclete, piese si accesorii auto, dar si cateva masini imbunatatite prin tuning! Mai mult, poti participa la concursurile noastre cu premii si sa castigi o bicicleta oferita de Eurosport DHS!

DEVA AUTO SHOW 2017 25-28 mai 2017, între orele 10-19, în parcarea Shopping City Deva.

Eveniment recomandat de KISS FM

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM este radioul nr. 1 în Romania

Kiss FM este cel mai ascultat radio, conform ultimului val de sondaje (ianuarie- aprilie)! De 13 ani vibrăm pe aceeași muzică și mulțumită vouă suntem Number One în România.

We KISS you!

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Drumul Regelui 2017

Foaie verde de măcriș, haide, lume, la PETRIȘ!

Drumul Regelui este o competiție sportivă de ciclism care se desfășoară anual în jurul datei de 10 mai (Ziua Monarhiei)

Ia-ți acum biletul de participare de pe www.eventim.ro, sau din magazinele Orange, Vodafone, Germanos, benzinăriile OMV, librăriile Cărturărești sau Humanitas, și înscrie-te online în cel mai fain concurs de biciclete: www.drumulregelui.com.
Un eveniment susținut de Kiss FM

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

CONCURS

CONCURS!!!
Punem la bataie 5 invitatii duble la concertul Stefan Hrusca de la Teatru de Arta Deva.
Ca sa te inscrii la concurs trebuie doar sa lasi un comentariu care sa contina cuvantul “MAGIC” pana in 24 Aprilie, ora 23.59.

Castigatorii vor fi desemnati de random.org, prin tragere la sorti, in data de 25 aprilie si vor fi contactati prin e-mail.

SUCCES!!!

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Hunedoara Business Elite

24 – 26 Martie 2017, Teatru de Artă Deva

Dacă ești pe cale să-ți deschizi un business sau ai deja unul înființat, hai la Hunedoara Business Elite , merită!
Business Elite este un eveniment ce se adresează antreprenorilor care au o afacere de tip START-UP sau acelor persoane care doresc să înceapă o afacere. Scopul acestui eveniment este acela de a aduce informații valoroase în mediu antreprenorial din județul Hunedoara, iar în momentul în care antreprenorii vor aplica ceea ce învață la acest eveniment, își vor crește cifra de afaceri, iar afacerea va evolua!
Prin participarea la acest eveniment, antreprenorii vor întâlni oameni de succes din județul Hunedoara și invitați de renume național care le vor explica cum să-și crească afacerea, cum să evite hățișul birocratic în care se vor vedea puși dacă vor să-și înființeze o firmă, ce pași sunt de urmat apoi pentru a crește și dezvolta afacerea, dar și pentru a o consolida.
Nu veți adormi pe scaune! De ce? Pentru că este un eveniment interactiv! Adică? Veți putea să adresați întrebări celor care vorbesc pe scenă pentru a vă oferi informații suplimentare, dacă doriți, pentru că fiecare invitat are la dispoziție 20 de minute pentru a vă răspunde la întrebări.
Modul în care întrebarea va ajunge la speaker este simplă! În sală vor fi niște domnișoare drăguțe, hostessele noastre, care vor prelua întrebarea scrisă de către dumneavoastră pe una dintre colile ce se află la finalul caietului de lucru primit la intrarea în sală, iar apoi o vor livra, pe scenă, la speaker.
Și asta nu este tot! Pe lângă informațiile valoroase oferite de invitații de renume național prezenți pe scenă, dacă sunteți în sală, participați la o tombolă cu premii totale în valoare de 42500lei.

Participă la Hunedoara Business Elite ca să ai un business pe profit!

Biletele se cumpără de pe site-ul www.businesselite.ro

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Stand Up Comedy & Lansare de carte în Deva!

14572310_1376800645683355_4853505290096590625_n

 

 

 

 

 

 

 

 

► Sâmbătă, 5 Noiembrie, la ora 20.00
► La Teatrul de Artă din Deva
► Informații și rezervări: 0726 688 658
► Bilete se găsesc la casieria teatrului în perioada 20 Octombrie – 5 Noiembrie conform program, de luni-duminică
► Informații casierie: 0766 068 728
► Preț bilet 30/40 ron, în funcție de așezarea locurilor în sală

Andrei Ciobanu este un comediant român din Suceava. Are 26 de ani și prezintă matinalul de la Kiss Fm. Așa cum probabil deja știi, Andrei este scriitorul celei mai vândute cărți din România în anul 2015: ”Suge-o, Ramona”. Povestea sa a fost citită de peste un milion de români în mediul online înainte de publicarea cărții. ”Suge-o, Ramona” a fost bestseller din prima zi după apariție și s-a păstrat în top până în prezent.
Andrei te așteaptă la un spectacol complet, cu stand-up comedy, întrebări și răspunsuri despre carte, sesiune de poze și autografe și, ca o surpriză pentru public, citirea unui fragment din ”Suge-o, Ramona” volumul II.
Andrei Ciobanu a deschis spectacolul lui Eddie Griffin în București și este și membru Sector 7.

14712765_1377161025647317_8585058872785729777_o

Tag-uri: ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Inaugurare Aqua Park Arsenal

Duma 511
Timisorenii Emil și Marius Cristescu, au inaugurat, marți, 14 iunie, la Arsenal Park Transilvania, din Orastie, cel mai mare parc acvatic de agrement din Transilvania.

Aqua Park Arsenal se întinde pe o suprafață de aproximativ 1,5 hectare, are o capacitate de 1.000 de persoane simultan. Prin această nouă investiție, Arsenal Park reprezintă cel mai complex produs turistic românesc.

Noua investiţie inaugurată marţi la Arsenal Park Orăştie face parte dintr-un proiect mai amplu, în valoare de 27,64 milioane lei, din care 12,07 milioane lei reprezintă fonduri europene nerambursabile atrase prin Programul Operaţional Regional.
Proiectul s-a derulat pe parcursul a doi ani, interval în care parcul militar de distracţii a fost îmbogăţit cu mai multe obiective – o tiroliană de 607 metri, cea mai lungă din ţară construită dintr-o bucată, locuri de joacă pentru copii, 12 kilometri de piste de biciclete, un traseu de căţărat în copaci, Aventura Park, cel mai mare Skate Park din Transilvania si un patinoar artificial.
Cel mai important obiectiv al proiectului l-a constituit construirea unui AquaPark, cel mai mare și mai luxos parc acvatic din zona de vest a țării, dotat cu bazine de interior şi exterior, tobogane, jacuzzi, saune, spaţii de relaxare şi o sală de sport. Incepand de astazi, 15 iunie, acesta este deschis tuturor, prețul unui bilet pentru adulți este 50 de lei, iar pentru copii, biletul costă 25 de lei, pentru o zi întreagă în interiorul Aqua Park, 30 lei/3 ore pentru adulti, 15 lei/3 ore pentru copii, copiii pana in 3 ani/gratuit.

Arsenal Park Orăştie a fost deschis în anul 2009 şi se întinde pe o suprafaţă de 80 de hectare. Complexul de servicii turistice este recunoscut ca fiind primul parc în aer liber cu specific militar din ţară, fiind construit, dealtfel, pe locul unei foste fabrici de muniţie.
Turiştii au la dispoziţie mai multe alternative de cazare în spaţii cu specific militar, dar şi un muzeu în aer liber cu tehnică militară care numără 150 de piese – de la tunuri, tancuri şi avioane- din acest punct de vedere fiind unicat în ţară.

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

DEVA AUTO SHOW 2016

13147592_216897752026863_7317765318275712027_o

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

SERBĂRILE DEVEI 2016

afis-serbari

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »

KISS FM DANCE CREW

dance

Tag-uri:

Comentarii: Nu sunt comentarii »