Jaqueline Adina Cristian a castigat primul Turneu ITF 10.000 de la Tg.Jiu

Cristian.Tabala

La sfarsitul saptamanii trecute s-a incheiat primul din cele 3 turnee internationale de tenis de 10.000 de dolari organizate pentru al doilea an consecutiv la Tg.Jiu, la Baza sportiva Tenis Club Elite.

Jaqueline Adina CRISTIAN a castigat proba de simplu, impunandu-se cu 7-6(5),6-3  în fata Gabrielei TALABA, dupa o partida tensionata, care a durat aproape 2 ore. Cristian, cap de  serie nr. 3, adauga astfel inca o victorie in palmares, fiind al 4-lea titlu ITF de 10.000 de dolari castigat anul acesta, dupa cele de la Sharm El Sheikh, din Egipt.

dublu 1

Trofeul la dublu a fost castigat de perechea Andreea Amalia ROSCA/Gabriela Nicole TATARUS, ambele sportive fiind la primul lor trofeu ITF. Sportivele noastre au invins cu 6-4, 4-6, 10-8 perechea Quinn Gleason/Melissa Kopinski (USA).
Performanta lor este de apreciat cu atat mai mult cu cat ambele sportive sunt foarte tinere, Andreea Rosca are 17 ani, iar Nicole Tatarus doar 16.

Marti, 26 iulie incep meciurile de pe tabloul principal pentru cel de-al doilea turneu, care se va desfasura în perioada 25 – 31 iulie.
Toate meciurile se joaca pe terenurile bazei sportive a Asociatiei Tenis Club Elite din Tg.Jiu, Calea Severinului, nr. 1A.

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

ITF Women’s ProCircuit – turneu international de tenis la Targu Jiu

13734742_10209818989219786_2000827847_n

Baza sportiva Tenis Club Elite Tg.Jiu este, pentru a doua oara consecutiv, gazda a 3 turnee internationale de tenis de camp, ITF Women's Pro Circuit. La fiecare turneu participa jucatoare de tenis profesioniste, care pot castiga 12 puncte WTA si 10 000 de dolari.

Participarea de anul acesta include sportive din Argentina, Moldova, Franța, Germania, Japonia, Israel, Venezuela, Italia, Spania, Turcia, Brazilia, Ukraina, China, Elveția, India, Canada, Ungaria, Belarus, Azerbaijan, Serbia, Olanda, Statele Unite ale Americii, Anglia.

Sportivele care reprezinta anul acesta Tg.Jiu sunt Ilinca Iulia si Tutunaru Luminița.

La conferinta de presa de deschidere a celor 3 turnee a participat, alaturi de finantatorul Ilie Ilinca si directorul de turneu Ștefan Pițian, jucatoarea ecuadoriana Mariana Coreea. Ea a spus ca este foarte bucuroasa ca se afla pentru prima oara in Romania si este placut impresionata de baza sportiva si de conditiile de joc si cazare oferite. Faptul ca se organizeaza nu unul, ci 3 turnee de aceasta anvergura in Tg.Jiu, ar trebui sa ne faca sa ne simtim foarte mandri, a mai spus ea, completand ca este placut impresionata de importanta care se da aici tenisului feminin.

DSCN8299

Pentru primul turneu al FRT Women’s Circuit 2016, tabloul principal cuprinde 32 de jucătoare, dintre care 8 vin din calificări. Sambata, 16 iulie, incep meciurile din calificari, fiind inscrise 64 de jucatoare. Marti, 19 iulie, vor incepe meciurile din tabloul principal, atat la simplu cat si la dublu.

 

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Kiss FM Dance Crew la The Color Run 2016

 

A5 color run landscape

Mișcările tale te fac vedetă pe scena de la The Color Run!

Ai o trupă de dans? Trimite-ne un video cu cea mai tare coregrafie a voastră și puteți face senzație pe 16 aprilie, în Piața Constituției, în fața a zece mii de oameni!

Kiss FM și The Color Run formeaza juriul care va alege dansatorii pentru cel mai colorat Dance Crew din România! Înscrie-te pe www.kissfm.ro/the-color-run cu datele tale de contact și link-ul de la video-ul de pe Youtube.

Abia așteptăm să vedem ce poți!

Înscrie-te aici!

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Parodie in premiera – Sergiu și Andrei & Lora – „Ne împotrivim”

lora_parodie

Succesul Lorei cu piesa „Ne împotrivim” nu i-a lăsat indiferenți pe Sergiu și Andrei, care s-au gândit să o transforme într-o parodie de senzație!

Rețeta e simplă: se iau câteva știri false despre Lora, se transpun în versuri, se aduc cei mai „crazy” oameni la filmări, iar la sfârșit se adaugă umor din plin. Rezultatul e primul hit din România în care am parodiat melodia, clipul și artistul în același timp! Bineînțeles, totul a avut loc cu acceptul Lorei, care a avut curaj să spună „Da” la propunerea băieților.

Lora e o tipă de gașcă și nu s-a lăsat nici ea mai prejos, așa că uite-o cum îi ia la mișto pe Sergiu și Andrei!

Ascultați-o și nu vă împotriviți râsului, știm că o să vă placă la nebunie!

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

N-ADUCE ANUL CÂT ÎȚI ADUCE COM8INATI4 SM3KERA!

combinatia smechera_ian

N-aduce anul cât îți aduce COM8INATI4 SM3KERA! Înscrie-te cu numărul tău de înmatriculare sau cu al rablei lui bunicu’ și te poți deplasa cu 100 de euro pe oră!

Fii pe faza lungă la Kiss FM ca să auzi când DJ-ii noștri strigă o nouă combinație. Dacă e numărul tău... calc-o! Ai 10 minute să ne suni înapoi ca să îți revendici banii. Ai ratat, premiul se reportează.

Trimite-ne combinația de litere și cifre a mașinii pe kissfm.ro, pe Facebook, sau prin SMS la 0735 600 100 (tarif normal; mesajul trebuie să conțină numărul de înmatriculare, culoarea mașinii și numele tău).

Dă-i blană la înmatriculări!

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

„Brâncuși – Dincolo de timp”

Untitled

„Brâncuși – Dincolo de timp” - manifestarea organizată în data de 16 martie 2016, cu ocazia împlinirii a 59 de ani de la trecerea în neființă a marelui sculptor român, Constantin Brâncuși.

Miercuri, începând cu ora 15,00, la Galeriile Municipale de Artă din Târgu-Jiu, va avea loc  vernisajul expoziției de sculptură „Tekar”, autor Tajó, membru al Filialei Timișoara a UAP din România. Prezintă dr. în arte vizuale Kelemen Gabriel.

În aceeași zi, de la ora 19,00, la Complex Anna Events de pe Insulița Jiului, se va lansa filmul de prezentare a Ansamblului Monumental „Calea Eroilor”, în regia lui Cornel Mihalache.

Seara va continua cu spectacolul „Calea Îngerului Uman”. Muzica și conceptul artistic - Mihaela Vosganian. Invitați: Grigore Leșe, Cristian Lupeș, actorul Mihai Nițu, grupul de muzică și dans contemporan Interart și Cvartetul Passione. Coregrafia - Liliana Iorgulescu; proiecție video - Mihai Cucu. Intrarea se face pe bază de invitații.

Organizatorii - Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, Institutul Cultural Român și Filiala Târgu Jiu a UAP din România, în parteneriat cu Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” - vă oferă invitațiile care pot fi găsite la Centrul Brâncuși din Parcul central şi la Centrul de Informare a Cetăţeanului din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Transalpina Bike Fest – un festival al cicliştilor – Rânca, Gorj

Au şi bicicliştii festivalul lor?! Bineînţeles! Au Transalpina Bike Fest – la Rânca, în judeţul Gorj!

Primăria Municipiului Tg.Jiu, Consiliul Judeţean Gorj, Asociaţia Trixbike, cu sprijinul Salvamont Gorj, al Primăriei Novaci și Primăriei Baia de Fier, vă invită pe 28, 29 şi 30 august la 3 zile de festival!

Concursuri, seri cu muzică şi focuri de tabără, cină ciobănească tradiţională, iar sâmbătă, 29 august, ora 21.00, la Rânca – Iris şi Trooper vor face să răsune munţii!

Duminică, 30 august, caravana Transalpina Bike Fest, Rânca –Târgu Jiu, se va încheia în Piața Prefecturii cu un mega concert Tavi Colen Band, Proconsul și Pact by Leo Iorga și Adi Ordean!

28-30 august – Transalpina Bike Fest – Rânca, judeţul Gorj!

Un eveniment "Vino acasă la Brâncuși"!

Susţinut de Kiss Fm!

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Vino acasa la Brâncuşi! 27-30 august, în Gorj

Programul de promovare turistică ”Vino acasă la Brâncuși!” se află la cea de-a doua ediţie şi este realizat de Consiliul Judeţean Gorj în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism.

Vino să descoperi un loc unic al spațiului românesc. Un loc unde Brâncuși a dăltuit o cale a meditației, a dragostei și a recunoștinței fără de sfârșit. Vino acasă la Brâncuși! Consiliul Județean Gorj te invită în perioada 27 – 30 august să participi la cel mai bun program național de promovare turistică: ”Vino acasă la Brâncuși!”. 4 zile de concerte în aer liber, excursii, evenimente culturale, Forum internațional de turism, Transalpina Bike Fest, Târg de produse tradiționale, Festivalul Tarafurilor și Fanfarelor.

 

Lumea gorjenească te așteaptă!

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Cum a fost duminica la Army Bike Contest!

140 biciclişti din ţară şi străinătate, pasionaţi de mountainbiking și cross-country s-au întrecut pe traseele marcate din jurul complexului turistic Arsenal Park, din Orăștie, pe o distanţă de 12,4 km pe tură, de-a lungul cărora au fost poziţionaţi strategic arbitri şi supraveghetori de traseu. Premiile puse la bătaie au fost generoase şi s-au situat printre cele mai mari premii oferite în cadrul unui astfel de concurs. Câștigătorii îi găsiți pe site-ul Verde Pentru Biciclete.

Cam așa a fost concursul, în imagini:

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Cupa Arsenal Park – Army Bike Contest 2015

 

 

Kiss Fm susține mișcarea în aer liber și vă așteaptă duminică la o interesantă competiție de ciclism!

cupa-AP-august-2015

Verde pentru Biciclete și Arsenal Park organizează duminică, 16 august 2015, cel mai mare concurs de biciclete din judetul Hunedoara: Arsenal Park – Army Bike Contest.
Pentru cucerirea Cupei Arsenal Park se pot întrece toţi bicicliştii din ţară şi străinătate, pasionaţi de cross-country și mountainbike.
Acest concurs se află deja la cea de-a cincea ediție.

Înscrierile se pot face și în ziua competiției, duminică, 16 august 2015, în intervalul orar 8:30 – 10:00 la locul special amenajat la intrarea în Arsenal Park.

Categoriile, programul și traseul de concurs le găsiți pe www.pedaleaza.ro 

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »