Kiss FM Dance Crew la The Color Run 2016

 

A5 color run landscape

Mișcările tale te fac vedetă pe scena de la The Color Run!

Ai o trupă de dans? Trimite-ne un video cu cea mai tare coregrafie a voastră și puteți face senzație pe 16 aprilie, în Piața Constituției, în fața a zece mii de oameni!

Kiss FM și The Color Run formeaza juriul care va alege dansatorii pentru cel mai colorat Dance Crew din România! Înscrie-te pe www.kissfm.ro/the-color-run cu datele tale de contact și link-ul de la video-ul de pe Youtube.

Abia așteptăm să vedem ce poți!

Înscrie-te aici!

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Parodie in premiera – Sergiu și Andrei & Lora – „Ne împotrivim”

lora_parodie

Succesul Lorei cu piesa „Ne împotrivim” nu i-a lăsat indiferenți pe Sergiu și Andrei, care s-au gândit să o transforme într-o parodie de senzație!

Rețeta e simplă: se iau câteva știri false despre Lora, se transpun în versuri, se aduc cei mai „crazy” oameni la filmări, iar la sfârșit se adaugă umor din plin. Rezultatul e primul hit din România în care am parodiat melodia, clipul și artistul în același timp! Bineînțeles, totul a avut loc cu acceptul Lorei, care a avut curaj să spună „Da” la propunerea băieților.

Lora e o tipă de gașcă și nu s-a lăsat nici ea mai prejos, așa că uite-o cum îi ia la mișto pe Sergiu și Andrei!

Ascultați-o și nu vă împotriviți râsului, știm că o să vă placă la nebunie!

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

N-ADUCE ANUL CÂT ÎȚI ADUCE COM8INATI4 SM3KERA!

combinatia smechera_ian

N-aduce anul cât îți aduce COM8INATI4 SM3KERA! Înscrie-te cu numărul tău de înmatriculare sau cu al rablei lui bunicu’ și te poți deplasa cu 100 de euro pe oră!

Fii pe faza lungă la Kiss FM ca să auzi când DJ-ii noștri strigă o nouă combinație. Dacă e numărul tău... calc-o! Ai 10 minute să ne suni înapoi ca să îți revendici banii. Ai ratat, premiul se reportează.

Trimite-ne combinația de litere și cifre a mașinii pe kissfm.ro, pe Facebook, sau prin SMS la 0735 600 100 (tarif normal; mesajul trebuie să conțină numărul de înmatriculare, culoarea mașinii și numele tău).

Dă-i blană la înmatriculări!

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

„Brâncuși – Dincolo de timp”

Untitled

„Brâncuși – Dincolo de timp” - manifestarea organizată în data de 16 martie 2016, cu ocazia împlinirii a 59 de ani de la trecerea în neființă a marelui sculptor român, Constantin Brâncuși.

Miercuri, începând cu ora 15,00, la Galeriile Municipale de Artă din Târgu-Jiu, va avea loc  vernisajul expoziției de sculptură „Tekar”, autor Tajó, membru al Filialei Timișoara a UAP din România. Prezintă dr. în arte vizuale Kelemen Gabriel.

În aceeași zi, de la ora 19,00, la Complex Anna Events de pe Insulița Jiului, se va lansa filmul de prezentare a Ansamblului Monumental „Calea Eroilor”, în regia lui Cornel Mihalache.

Seara va continua cu spectacolul „Calea Îngerului Uman”. Muzica și conceptul artistic - Mihaela Vosganian. Invitați: Grigore Leșe, Cristian Lupeș, actorul Mihai Nițu, grupul de muzică și dans contemporan Interart și Cvartetul Passione. Coregrafia - Liliana Iorgulescu; proiecție video - Mihai Cucu. Intrarea se face pe bază de invitații.

Organizatorii - Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, Institutul Cultural Român și Filiala Târgu Jiu a UAP din România, în parteneriat cu Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” - vă oferă invitațiile care pot fi găsite la Centrul Brâncuși din Parcul central şi la Centrul de Informare a Cetăţeanului din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Transalpina Bike Fest – un festival al cicliştilor – Rânca, Gorj

Au şi bicicliştii festivalul lor?! Bineînţeles! Au Transalpina Bike Fest – la Rânca, în judeţul Gorj!

Primăria Municipiului Tg.Jiu, Consiliul Judeţean Gorj, Asociaţia Trixbike, cu sprijinul Salvamont Gorj, al Primăriei Novaci și Primăriei Baia de Fier, vă invită pe 28, 29 şi 30 august la 3 zile de festival!

Concursuri, seri cu muzică şi focuri de tabără, cină ciobănească tradiţională, iar sâmbătă, 29 august, ora 21.00, la Rânca – Iris şi Trooper vor face să răsune munţii!

Duminică, 30 august, caravana Transalpina Bike Fest, Rânca –Târgu Jiu, se va încheia în Piața Prefecturii cu un mega concert Tavi Colen Band, Proconsul și Pact by Leo Iorga și Adi Ordean!

28-30 august – Transalpina Bike Fest – Rânca, judeţul Gorj!

Un eveniment "Vino acasă la Brâncuși"!

Susţinut de Kiss Fm!

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Vino acasa la Brâncuşi! 27-30 august, în Gorj

Programul de promovare turistică ”Vino acasă la Brâncuși!” se află la cea de-a doua ediţie şi este realizat de Consiliul Judeţean Gorj în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism.

Vino să descoperi un loc unic al spațiului românesc. Un loc unde Brâncuși a dăltuit o cale a meditației, a dragostei și a recunoștinței fără de sfârșit. Vino acasă la Brâncuși! Consiliul Județean Gorj te invită în perioada 27 – 30 august să participi la cel mai bun program național de promovare turistică: ”Vino acasă la Brâncuși!”. 4 zile de concerte în aer liber, excursii, evenimente culturale, Forum internațional de turism, Transalpina Bike Fest, Târg de produse tradiționale, Festivalul Tarafurilor și Fanfarelor.

 

Lumea gorjenească te așteaptă!

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Cum a fost duminica la Army Bike Contest!

140 biciclişti din ţară şi străinătate, pasionaţi de mountainbiking și cross-country s-au întrecut pe traseele marcate din jurul complexului turistic Arsenal Park, din Orăștie, pe o distanţă de 12,4 km pe tură, de-a lungul cărora au fost poziţionaţi strategic arbitri şi supraveghetori de traseu. Premiile puse la bătaie au fost generoase şi s-au situat printre cele mai mari premii oferite în cadrul unui astfel de concurs. Câștigătorii îi găsiți pe site-ul Verde Pentru Biciclete.

Cam așa a fost concursul, în imagini:

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Cupa Arsenal Park – Army Bike Contest 2015

 

 

Kiss Fm susține mișcarea în aer liber și vă așteaptă duminică la o interesantă competiție de ciclism!

cupa-AP-august-2015

Verde pentru Biciclete și Arsenal Park organizează duminică, 16 august 2015, cel mai mare concurs de biciclete din judetul Hunedoara: Arsenal Park – Army Bike Contest.
Pentru cucerirea Cupei Arsenal Park se pot întrece toţi bicicliştii din ţară şi străinătate, pasionaţi de cross-country și mountainbike.
Acest concurs se află deja la cea de-a cincea ediție.

Înscrierile se pot face și în ziua competiției, duminică, 16 august 2015, în intervalul orar 8:30 – 10:00 la locul special amenajat la intrarea în Arsenal Park.

Categoriile, programul și traseul de concurs le găsiți pe www.pedaleaza.ro 

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Hai cu noi în Kiss Bus!

summer_kiss_bus_layout_1200x900_moga_1

 

În weekend pornim într-o nouă călătorie cu SummerKiss BUS, primul club pe roți powered by Kiss FM, și petrecem pe barba noastră cu Marius Moga, gașca deMoga și noii câștigători de săptămâna aceasta!

Tot drumul până la mare cântâm, dansăm și facem atmosferă cu Marius Moga,  gașca DeMoga și MC Cristi Nitzu, iar apoi ne răcorim cu o baie bine meritată îndată ce ajungem pe plajă. Țineți-vă bine, fiindcă mai târziu împingem limitele distracției până în zori la Club Crema Summer Club!

Se dă ultima strigare și vă promitem un sfârșit de săptămână nebun, așa că nu mai stați pe gânduri și participați la concursurile de pe pagina de Facebook Kiss FM ca să prindeți locuri în cea de-a șasea aventură cu Summerkiss BUS!

Let’s have some fun!

Tag-uri: ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Tenis de câmp – FRT Pro Circuit la Târgu Jiu

11822660_838565402906585_6804118221400321713_n

Sâmbătă, 8 august, s-a încheiat şi cel de-al treilea turneu internațional de tenis de câmp – Trofeul “Hotel YMY”, din cadrul circuitului internaţional desfăşurat la Tg.Jiu – ITF Pro Circuit 2015.

Meciul decisiv s-a jucat pe terenul 3 al Bazei Sportive Tenis Club Elite din Tg.Jiu, între sportivele finaliste, Irina FETECĂU (ROU) [6] și Martina SPIGARELLI (ITA) [4]. În semifinală, Irina Fetecău a învins-o cu 6-2 3-6 6-3 pe Nicoleta-Cătălina Dascălu (ROU) [1], iar Martina Spigarelli s-a impus cu 6-2 6-3 în fața sportivei Caroline Romeo (FRA) [2].

Trofeul a fost câștigat de Martina Spigarelli, care a învins-o pe Irina Fetecău cu 2-6 6-1 6-4.

Martina Spigarelli este dublă câștigătoare a acestui ultim trofeu, ea fiind învingătoare și în finala la dublu, alături de Federica ARCIDIACONO (ITA). Cele doua s-au impus cu 6-0 7-6(6) în fața perechii Daniela FARFAN (ARG) / Giulia PAIRONE (ITA).

În circuitul de la Târgu Jiu au fost înscrise jucătoare, din Franța, Polonia, Cehia, Argentina, Canada, SUA, Italia, Bulgaria, Spania, Republica Moldova, India, Elveția, Ungaria, Ukraina, Serbia și România.

Meciurile au fost arbitrate de 6 arbitri FRT, coordonați de arbitrul principal Andrei Bardan, arbitru cu atestat internațional.

Municipiul Târgu Jiu a devenit astfel unul dintre orașele care pot găzdui turnee din cadrul FRT Pro Circuit, alături de București, Sibiu, Iași, Arad și Galați. Competițiile s-au desfășurat pe terenuri outdoor, cu zgură, în cadrul Bazei Sportive Elite Club din Târgu Jiu, Calea Severinului, nr.1A, fiind primele turnee de tenis de câmp de această anvergură organizate în orașul nostru.

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »