Ia si tu IA romaneasca pe bicicleta!

Verde pentru Biciclete va invita la duminica, 19 iunie 2016, la IA romaneasca pe bicicleta.

Cu ocazia Zilei Internationale a Iei!

Iata ce spun organizatorii:

“intalnirea biciclistilor va avea loc începand cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalatiunii). Ca de obicei, distribui stickere ”Și eu sustin Verde pentru Biciclete” si numere de bicicleta, plus cateva surprize pentru cei prezenti. De la ora 11:00 vom parcurge împreuna urmatorul traseu: Platforma Timco – Calea Circumvalatiunii (la stanga) – Bulevardul Republicii – Bulevardul Regele Ferdinand I – Pod Mitr. Andrei Şaguna – Splaiul Tudor Vladimirescu – Piata Sfanta Maria – Bulevardul 16 Decembrie 1989 – Calea Şagului – Bulevardul Liviu Rebreanu – Calea Martirilor 1989 – Strada Surorile Martir Caceu – Aleea F. C Ripensia – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului – Parcul Poporului (Parcul Regina Maria).

Vom poposi în Parcul Poporului, unde vor avea loc cateva ateliere dedicate traditiilor romanesti, expozitie de fotografii, expozitie cu vanzare produse traditionale”Ia-Romaneasca-pe-bicicleta-2016

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Avem transport la Music Travel Festival!

Organizatorii Music Travel Festival, au anuntat de curand ca vom avea transport la Herneacova.

Mai multe detalii: http://musictravelfestival.ro/transport/

Iata si programul autocarelor:programa-autocar-3

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

The Color Run pentru prima data in Timisoara!

The Color Run vine pentru prima data in Timisoara pe 18 iunie, de la ora 15. The Color Run incepe si in Parcul Rozelor, alergarea urmand sa se desfasoare pe malurile Begai. in total, cursa are 5 kilometri. Ce e diferit la The Color Run este faptul ca la fiecare kilometru parcurs, toti participantii sunt vopsiti din cap pana-n picioare cu pudra colorata.

Distractia continua si dupa linia de sosire, cu o petrecere in toata regula.Colorrrr

Cei care vor sa participe pot sa-si ia bilete din 13 pana in 17 iunie, iar cei care s-au inscris in cursa sunt asteptati la Timisoara Shopping City pentru a-si ridica kit-ul de participare.

Iata ce scrie pe pagina de facebook a The Color Run
“Iti aducem 5 kilometri din Hawaii, direct in Romania, la The Color Run Tropicolor World Tour 2016!

Vino in vacanta tropicala sa te bronzezi in toate culorile si sa te distrezi ca pe Insula. Suna bine? Daca da, ia-ti biletul “in alb” si foloseste-l la cursa Tropicolor dorita sau, de ce nu, ofera-le cadou celor dragi o “vacanta” surpriza!”

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Un nou magazin Farmec s-a deschis in Timisoara

logo-farmecIn perioada 9-11 iunie noul magazin Farmec de pe strada Lucian Blaga Nr.3 ofera o reducere de 20% la orice achizitie.

Magazinul are peste 400 de produse si va ofera si consultanta permanenta.

In prezent Reteaua Farmec are magazine in Timisoara, Cluj, Arad, Targu-Mures si Sibiu.

Farmec este cel mai mare producator roman de cosmetice si are acreditati internationale ale proceselor de fabricatie. In prezent produsele Farmec se vand in peste 30 de tari din intreaga lume.

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Akua Naru la Music Travel Festival

Iata inca un motiv sa nu iti faci alte planuri in weekend-ul 17-19 iunie, line-up-ul Music Travel Festival s-a completat cu Akua Naru.

Daca anul trecut festivalul a avut loc in Timisoara, anul acesta organizatorii si-au propus sa ne scoata in natura. Astfel festivalul se va desfasura pe marginea lacului de la Herneacova.

Pana acum au fost confirmati: Akua Naru, Bebe, Yoav, Ada Milea, Suie Paparude, Grimus, Golan, Robin and the Backstabbers, Alternosfera, Alexandra Usurelu, Moonlight Breakfast, Emeric Imre, Teo Milea, Mircea Baniciu, Fara Zahar, Beck Corlan, Les Elephants Bizzares, Tapinarii, Mircea Vintila, Basska, The Different Class, Brum, The Case, Sonatic si Nopame.

Akua Naru

Ralf Schulze (rs-foto.de) cc-by-sa [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) or CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Franta-Romania se joaca in complex!

Tineri Activi în Comunitatea Timișeana (TACT) vă invita la meci.

Primul meci pe care il veți putea urmari in parcul din Complexul Studențesc, in 10 iunie, este Franța-Romania.

Evenimentul a fost anuntat pe pagina de facebook a ONG-ului:

uefa euro

“Succesul pe care l-am avut la proiecția de film și meciul de finală a UEFA Champions League, ne-a determinat sa continuăm si sa proiectam toate meciurile de la Campionatul European EURO 2016 in Complexul Studențesc.”

Franta – Romania
10 iunie 2016 Ora: 22:00 in parcul din Complexul Studentesc.

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Elibereaza actorul din tine!

amafestAsociatia „Compania D’arte” organizeaza in perioada 13 IUNIE – 19 IUNIE 2016, la Casa Tineretului din Timisoara Festivalul National de Teatru pentru Amatori

Festivalul AMAFEST se adreseaza trupelor de teatru de toate varstele: adulti, liceeni, copii, acesta cuprinde si o sectiune de ateliere de teatru, realizate atat de artisti profesionisti cat si de amatori. Sectiunea este deschisa atat pentru spectatorii festivalului, cat si pentru actorii amatori. Programul atelierelor va fi postat dupa finalizarea inscrierilor.

Cei care doresc sa participe se pot inscrie trimitand un email la adresa companiadarte@gmail.com cu numele, varsta si datele de contact. Locurile sunt limitate.

Intrarea libera.

Tag-uri: , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Revolution Festival

revolutionAm intrat in saptamana Revolution Festival!

Revolution Festival, a ajuns la a doua editie, este in continuare organizat de creatorii EXIT din Novi Sad si are loc weekend-ul urmator, 3 și 4 iunie 2016 in Timisoara, la Muzeul Satului Banatean.

Printre headlinerii anuntati: Skunk Anansie, Juliette and The Licks, Maxim and Cianna Blaze şi John Digweed.

Artisti din Timisoara: Blazzaj, Negura Bunget…

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Casuta Piticilor

Pentru un weekend, 28 si 29 mai, Institutul Francez se va transforma din nou intr-o casuta pentru pitici, care va gazdui peste 100 de activitati si spectacole pentru copii de la 1 la 14 ani.casuta piticilor

Programul evenimentului:

– super spectacol MAGIC BUBBLE SHOW cu CLAUDIA STROE
– spectacol de MAGIE cu magicianul ROBERTINO
– spectacole de TEATRU : Scufița Rosie/ Teatrul Merlin și Regatul de gheața/ Andras Party
– CONCERT cu THEA MARCONI & RAUL IUGA
– ZUMBA KIDS cu Claudiu Guțu
– ateliere creative, demonstratii sportive, ateliere pentru pitici, ateliere de circ
– ateliere de limbi straine (franceza, engleza, germana), de teatru, muzica, dans sportiv
– jocuri si activitati distractiv-educative
– minidisco
– panou de cațarat
– TOMBOLA cu multe, multe premii (MARELE PREMIU: un sejur de 6 zile pentru 2 persoane la Marea Neagra!) si multe alte surprize.

Intrare:

* sambata: 25 lei / copil/ pentru toate activitațile și spectacolele din aceasta zi. Copiii care au cardul CULTURAPLUS au ACCES GRATUIT !!!
* duminica: INTRARE LIBERA !!!

Detalii pe: https://www.facebook.com/events/1008934775828701/

 

Tag-uri: , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »

Lumineaza orasul!

runners-752493_640“Light up your city!” isi propune sa să creeze o comunitate de alergatori. In acest sens  sambata seara doritorii sunt chemati sa lumineze orasul. Asa ca luati-va lanterna sau macar telefonul si veniti  la alergare. Se va face si un film de promovare pentru Timisoara.

Programul evenimentului – Sambata, 21 Mai, Piata Unirii, Timisoara:
-21:45 – sosirea participantilor;
-22:00 – incalzire speciala conceputa de dansatori profesionisti;
-22:15 – alergare usoara in grup pe traseul urmator din cetatea Timisoarei – https://www.plotaroute.com/route/208177 (traseul este de approx 3km, cine vrea poate sa repete tura)

Iata ce spun organizatorii:
– adu orice obiect care poate lumina (lanterna, lampas, telefon cu lanterna);
– adu, daca ai, orice camera video, chiar si telefon cu camera, filmeaza in timpul evenimentului si descarca apoi filmul aici : https://drive.google.com/open?id=0B6n2w2VLiBeodElJdE1US0ZrSWc
– incercam sa facem un film scurt cu continut de la participanti (crowd-sourced) pentru promovarea Timisoarei !

Contribuie si cu lumina ta!! 🙂

Tag-uri: , , , ,

Comentarii: Nu sunt comentarii »