INTERVIU | Markus Schulz - „Caut o trupă tradițională românească, care să cânte la nunta mea!”

Află mai multe despre nunta lui Markus Schulz cu Adina Butar, din interviul pe care ni l-a acordat la UNTOLD!

Markus Schulz a revenit în România, dar pentru el țara noastră este deja o a doua casă, ținând cont că DJ-ul american va deveni în curând jumătate român! Ne-am întâlnit cu el dupa show-ul pe care l-a susținut la scena Trance de la Untold și l-am rugat să ne povestească despre planurile sale de nuntă cu Adina Butar, frumoasa româncă de care s-a îndrăgostit.

Nunta va avea loc pe 1 iunie, în Ibiza și suntem foarte entuziasmați de asta cu toții! Momentan caut o trupă tradițională românească, care să cânte la nunta mea. Vrem să aducem în Ibiza o trupă din România, care să cânte niște piese tradiționale românești. Chiar trebuie să facem asta!

Nașul va fi prietenul meu, Ferry Corsten, care se află și el la Untold. Iar cea mai bună prietenă a Adinei va fi nașa noastră. Va fi o nebunie. Toți prietenii mei DJ vor fi acolo! Vom dansa pe muzică românească, vom mânca sarmale. Va fi o combinație super tare între România, Ibiza și SUA!”, a povestit Markus.

Markus ne-a povestit că a lucrat și la câteva piese noi, colaborând cu Smiley și Alina Eremia. Abia așteptăm să vedem cum vor suna!

Pentru mine este o provocare să îi aduc pe acești artiști în lumea mea. Să încerci mereu lucruri noi este super tare!”, a spus Markus Schulz.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.