Aner lansează la început de an piesa „Dance”

Aner ne surprinde la început de an cu un nou single, lansat în premieră la Winter Kiss Kiss in the mix.

Aner ne surprinde la început de an cu un nou single, lansat în premieră la Winter Kiss Kiss in the mix. Piesa se numește „Dance” și cu siguranță îți va face poftă de dans instant!

”I JUST WANNA MAKE THE WORLD DANCE” îmi aduce aminte de copilărie și vine ca un răspuns la întrebarea: tu ce vrei sa faci când ai să fii mare? Mi-am urmat drumul exact așa cu am simțit și mă bucur că n-am renunțat atunci când toată lumea ridica o sprânceană când le ziceam că vreau să fac muzică.

În altă ordine de idei, muzica a fost mereu jucăria mea preferată. E genul de jucărie de care nu m-am plictisit niciodată. Aceeași jucărie, mereu altfel. Azi am scris despre asta. Despre cum m-am pierdut uneori ca artist. Despre cum m-am regăsit. Și cel mai important, despre ce vreau să fac ca artist”, a dezvăluit Aner.

Videoclipul a fost regizat de Vlad Cătană, iar producția piesei poartă semnătura Studio Affairs. Vocile sunt înregistrate în Cluj Napoca, în studioul lui Alex Malschi, iar de ArtWork & visualsse a fost responsabil Codruț Moldovan / 2K Designs. De MIX / MASTER s-a ocupat Tudor de la Moving Elements.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.