Razi cu Rusu si Andrei

Ce lucruri mărunte îi bucură pe români? Iată ce au răspuns ascultătorii Kiss FM!

Am vorbit și cu ascultătorii Kiss FM despre asta și am aflat ce lucruri mărunte îi fac pe ei fericiți!

Poate că și tu ai visat măcar o dată la o vilă luxoasă și la o vacanță exotică, dar te-ai gândit vreodată dacă aceste lucruri te-ar face fericit? Probabil că ai zâmbit mai des când cineva ți-a oferit o prăjitură sau când un vecin ți-a deschis ușa, când erai prea încărcat de cumpărături. Astea sunt de fapt lucrurile mărunte care ne fac fericiți.  Acele lucruri simple, pe care de multe ori nu le băgăm în seamă, dar care de fapt ne aduc zâmbetul pe buze.

Am vorbit și cu ascultătorii Kiss FM despre asta și am aflat ce lucruri mărunte îi fac pe ei fericiți!

Iubeam momentele alea când trebuia să faci de servici pe școală și te rugai să îți vină rândul, chiar când trebuia să dai lucrări de control. Îmi placea mult că ne lăsa doamna dirigintă să mâncăm în ora de dirigenție. Asta era o bucurie mică”, a spus colegul nostru, Andrei.

 

Mă face fericit un pahar de țuică. Și poate și un pachet de țigări, chiar și fără filtru”, a spus Marius din București.

Mă bucur când îl aud pe băiatul meu că îmi spune: „Tati, te iubesc. Îmi dai și mie tableta?”, a dezvăluit Petrică din București.

Fericirea mea a fost chiar de dimineață, când băiatul meu mi-a spus că în sfârșit l-am adus la timp la școală și că nu îl ceartă doamna”, a spus Gabriela din Constanța.

Când iei ultimul covrig de la covrigărie, când iei ultima lămâie de la supermarket, când prinzi ultimul loc de parcare – astea sunt lucrurile care mă fac fericit”, a spus colegul nostru, Ionuț.

 „Am un nepoțel de trei ani și mi-a spus că mă iubește până la cer. A fost ceva nepoimenit să îl aud spunând asta”, a spus o ascultătoare din Bistrița.

Pe tine ce lucruri te fac fericit?

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.