LP se întoarce la București pe 24 iunie, la Arenele Romane

LP va susține un concert la București, pe 24 iunie, la Arenele Romane! Ne vedem acolo?

LP, artista a cărei voce inconfundabilă a cucerit întreaga planetă odată cu lansarea hitului „Lost On You“ revine cu al treilea concert în București, pe 24 iunie, la Arenele Romane, și va aduce publicului piese de pe cel de al cincilea album al său, „Heart To Mouth”.

Când ajung în fața microfonului și încep să fac muzică, simt că există o cale directă de la inima mea și până la gură", spune ea. "În trecut, parcă era un oraș plin de străzi care aveau nevoie constant de atenția mea. Acum, simt că există o autostradă principală pentru a îmi comunica emoțiile. Indiferent dacă sunt piese mai triste sau melodii de impact, toate provin din același loc."


 
LP a deschis calea pentru acea autostradă în anul 2015 cu piesa „Lost On You”. Cel mai mare hit al artistei de până acum, a depășit 500 de milioane de ascultări și a câștigat platina în Rusia, Polonia, Grecia, Elveția, Italia, Franța și multe teritorii.

Numărul total de vizualizări al  videoclipurilor pieselor "Lost On You", "Muddy Waters" și "When We're High" a depășit 280 milioane într-un an în timp ce publicații ca Billboard, Paper, Out Magazine, V Magazine, Interview, British Vogue și nu numai au plasat-o pe culmile gloriei. 

Am învățat foarte mult de-a lungul anilor în ceea ce privește ce vreau pentru mine, ce vreau să spun, ce vreau să transmit oamenilor și ce vreau să fac", continuă ea. "În cele din urmă, pot să fiu cine vreau să fiu și în ce mod vreau. Totul izvorăște din libertate în munca mea. Nu trebuie să cer permisiunea nimănui Pot fi eu însumi și chiar aveam lucruri pe care voiam să le spun. Nici unul dintre noi nu trece prin viață nevătămat, dar măcar poate scrie despre ce i s-a întâmplat. "

Bilete Concert LP - Arenele Romane

Biletele sunt disponibile în presale, până pe 24 aprilie, la prețurile de 117 lei pentru Access Normal și 171 lei, pentru Golden Circle, online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone și rețeaua Carrefour, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti și librăriile Diverta).

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.