Mihaela Rădulescu, marea câștigătoare a concursului „Războiul Generațiilor”. Ce va face cu apartamentul?

Ce cadou poate fi mai frumos înainte de Paște, decât un apartament în București?

Ce cadou poate fi mai frumos înainte de Paște, decât un apartament în București? Premiul nostru cel mare, de la concursul „Războiul Generațiilor”, și-a găsit astăzi proprietar! Mihaela Rădulescu, o ascultătoare Kiss FM din Brăila, este câștigătoarea care va primi cheile unui apartament nou, din capitală, în valoare de 56.000 de euro.

Poate că numele i-a purtat noroc Mihaelei, care nu se aștepta să câștige un apartament, chiar înainte de sărbători: „Am aflat de concurs chiar în birou, de la celelalte colege, care se înscriseseră înaintea mea.  Nu mă așteptam deloc să câștig. Am zis să îmi încerc și eu norocul, după ce fetele tot ascultau de câteva luni emisiunea. Toate am ascultat apoi emisiunea, dar niciodată nu m-am gândit că voi câștiga, nu prea am avut eu noroc la așa ceva”.

Am stat de vorba cu doamna Mihaela, care este economist, și am aflat că apartamentul câștigat îi va fi de mare folos, aceasta gândindu-se de ceva vreme să se mute în București.

Am niște probleme de sănătate și fac mereu drumuri la București și chiar îmi spuneam că mai bine m-as muta în capitală, decât să mai fac atâtea drumuri. Deocamdată nu-mi vine să cred, sunt încă bulversată!”, a povestit câștigătoarea concursului.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.