Trei motive pentru care nu trebuie să îl ratezi pe Sean Paul la NEVERSEA 2019

Îți oferim trei motive serioase pentru care nu ai voie să îl ratezi pe Sean Paul la NEVERSEA 2019!

Printre artiștii pe care îi vom vedea în această vară pe scena de la Neversea se numără și Sean Paul. Cu siguranță ai dansat măcar o dată în viață pe „Give It Up to Me”, și ai ajuns să te îndrăgostești mai tărziu de hiturile sale - „Get Busy" și „Temperature”. Ținând cont că mai este atât de puțin până la festival, vrem să ne asigurăm că nu o să-l ratezi pe Sean Paul și că o să ne întâlnim cu tine la Main Stage


Iată trei motive pentru care trebuie să îl vezi live pe Sean Paul la NEVERSEA!


1. Influențele sale muzicale


Muzica lui Sean Paul + malul mării +  prieteni = Cea mai tare distracție! Artistul jamaican are și origini engleze, asiatice și portugheze, ceea ce îl transformă într-un showman cu un background cultural complex. Așa că pregătește-te pentru un show plin de culoare, dans și ritmuri caliente!


2. Colaborările cu alți artiști


Încă de la începutul carierei, rapper-ul a devenit cunoscut pentru colaborările sale cu artiști din diverse zone muzicale. Sean Paul s-a făcut remarcat la nivel internațional datorită colaborărilor cu sale cu Beyonce, Keyisha Cole, iar pe parcursul carierei, a dat lovitura în topurile muzicale, alături de Rihanna, Carlos Santana, Dua Lipa și Clean Bandit.


3. Are unul dintre cele mai bune live act-uri


Sean Paul este mândru de originile lui și are grijă ca publicul să nu uite acest lucru, așa că obișnuiește să aibă mereu cu el pe scenă un steag jamaican. Chiar dacă artistul are acum 43 de ani, acesta știe cum să rămână fresh și să se adapteze tendințelor actuale. Show-ul lui va conține cu siguranță multe momente de dans, piese cunoscute, care au ocupat primul loc al topurilor muzicale multe luni printre care „No Lie” ft. Dua Lipa, „Contra La Pared”, sau „Cheap Thrills”, lansată alături de Sia.

„Contra la Pared” cea mai recentă piesă a lui Sean Paul ft. J Balvin, lansată la finalul lunii martie, se află în acest moment pe locul 14 în KISS TOP 40.

Kiss FM Is The Sound Of Neversea! Ne dăm întâlnire cu tine la festival, în perioada 4-7 iulie, pe plaja din Constanța!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.