Trei piese pe care trebuie să le asculți înainte de concertul lui LP de la Arenele Romane

LP concertează pe 24 iunie la Arenele Romane, așa că e timpul să-ți faci încălzirea cu trei piese cool!

LP a dat lovitura cu „Lost On You”, în urmă cu trei ani, iar de atunci, artista a cucerit inimile românilor cu vocea ei puternică și cu stilul inconfundabil. LP revine anul acesta în România,  pentru a treia oară, și va susține un concert la Arenele Romane, iar noi abia așteptăm să o revedem. Pentru că mai sunt câteva zile până la concert, facem încălzirea cu trei piese cool, pe care cel mai probabil le vom auzi în timpul show-ului.

LP – Lost On You

Piesa „Lost On You” a fost certificată cu un disc de platină în Italia și a ocupat primele poziții în topurile din România, Polonia, Grecia, Franța sau Turcia. Single-ul a fost compus de LP, iar artista a declarat în mai multe interviuri că versurile sunt inspirate de o fostă relație.

LP – Muddy Waters

„Muddy Waters” este o piesă specială, cu un vibe plin de mister. Închide ochii și savurează această compoziție muzicală, care te trimite cu gândul la o poveste western.

LP - When We're High


 
„When We're High” este genul de piesă pe care poți să o asculți în drum spre mare. Single-ul vorbește despre o poveste de dragoste, despre vicii și despre o stare de visare!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.