Fotografii de colecție cu trupa 3 Sud-Est. Cum arătau la debut cei trei artiști!

Trupa 3 Sud Est va urca sâmbătă, 27 iulie, pe scena festivalului ONE!, care va avea loc în Piața Ovidiu din Constanța.

Trupa 3 Sud Est va urca sâmbătă, 27 iulie, pe scena festivalului ONE!, care va avea loc în Piața Ovidiu din Constanța. Timp de 4 weekend-uri, Centrul Vechi al Constanței se va transforma în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc, așa că vrem să ne asigurăm că ești pregătit pentru atmosfera de festival.

Pe 27 iulie ne dăm întâlnire cu tine la Kiss Energy, unde vor urca pe scenă Voltaj, 3 Sud Est, Antonia, Adda, Jo, Connect-R și Ruby, așa că ne-am gândit să facem o călătorie în timp și să îți arătam câteva imagini de colecție din cariera artiștilor.

Începem cu  formația 3 Sud Est, ținând cont că trupa a luat naștere la mare, acolo unde ne vom reîntâlni cu ei în acest weekend!

Trupa 3 Sud Est a luat naștere în 1997, iar pe atunci Laurențiu Duță avea deja un album solo lansat, iar Mihai și Viorel erau cunoscuți ca dansatori, activând cu numele de scenă „Original Dance”. Primul lor single care a ajuns în topuri a fost „Ai plecat”, iar după succesul acestei melodi, a urmat adevăratul boom în industria muzicală, cu piesa „Amintirile”, lansată în 1999.

În primii ani de la fondare formația a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara. Discul de debut – „3 Sud Est”, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD.

Au urmat apoi mai multe colaborări pentru albume de colinde, dar și alte piese pop, care s-au bucurat de un mare succes, până în 2008, atunci când trupa s-a despărțit. Totuși, în 2014, formația s-a reunit și a lansat piesa „Emoții”, care a fost o surpriză pentru fanii trupei, dar și pentru industria muzicală din România. De atunci, băieții au tot lansat hit după hit, iar acum, cel mai recent single „Focul” ocupă locul 28 în Airplay 100.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.