INTERVIU | Băieții de la 3 Sud-Est au dezvăluit la ONE! Festival cu ce artiști au fost confundați de-a lungul carierei

Trupa 3 Sud-Est a urcat în acest weekend pe scena ONE! Festival, iar noi am profitat de ocazie și am stat de vorbă cu cei trei artiști în backstage.

Trupa 3 Sud-Est a urcat în acest weekend pe scena ONE! Festival, iar noi am profitat de ocazie și am stat de vorbă cu cei trei artiști în backstage, chiar înainte de concert.

„În general, la mare se cam duce lipsă de evenimente. Înainte, peste tot unde mergeai, pe plajă și prin stațiuni se cânta mereu. Acum ne-a salvat NEVERSEA-ul și ONE!”, a spus Mihai de la 3 Sud-Est.

Cine se ocupa de costumele băieților de la 3 Sud-Est, în anii 2000?

Atunci când au debutat, băieții de la 3 Sud-Est aveau mereu costume la fel, așa că am vrut să aflăm cine era designer-ul trupei!

La început ne făceam costumele la ateliere. De multe ori ne cumpăram noi materialele și mergeam la croitori și le arătam modelele. Le ziceam cam în ce direcție să meargă cu design-ul! Și acum ne-am luăm materiale și ne făcem cămăși... glumesc!”, a povestit Mihai.

Cu cine au fost confundați cei de la 3 Sud-Est?

Formația 3 Sud-Est are o mulțime de fani în România, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe câțiva oameni să îi confunde pe cei trei membri cu alte vedete autohtone.

Pe mine m-au confundat cu Liviu Vârciu de câteva ori și pe Liviu l-au strigat Laurențiu”, a dezvăluit Laurențiu Duță

Pe mine m-au confundat cu Ion de la ROMANIA, cu nea Beni, pentru că am și freza care îmi stă bine. Orice chel din muzica românească te duce acolo...”, a spus amuzat Mihai.

Weekend-ul viitor, pe scena Kiss Energy de la One!Festival, tot în Piața Ovidiu din Constanța, îi poți asculta pe Liviu Teodorescu, Mario Fresh, Fly Project, Vanotek, Smiley și Carla’s Dreams, așa că pregătește-te pentru o serie de show-uri pline de energie și culoare.

Piața Ovidiu din Constanța va găzdui timp de 4 weekenduri cel mai mare festival al muzicii românești - ONE! Vino în marea de oameni care va cânta într-un glas alături de artiștii favoriți vreme de 12 seri!

Fiecare vineri din cele 4 weekenduri ONE! se va desfășura sub genericul Magic Sunsets, zilele de sâmbătă vor sta sub semnul Kiss Energy, iar duminicile vor deveni Rock Nights. Artiștii vor fi prezentați de DJ-ii tăi favoriți de la posturi de la radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.