Kiss Music News

Kevin Hart, grav rănit în urma unui accident de mașină!

Actorul Kevin Hart a suferit răni grave la spate, în urma unui accident!

Actorul de comedie Kevin Hart a fost spitalizat de urgenţă în urma unui accident de maşină, care a avut loc în Calabasas, California. Hart a suferit răni grave la coloană și acum se află sub supraveghere medicală.

Potrivit autorităților, în accident au fost implicate trei persoane, iar Hart şi şoferul maşinii, Jared Black, au suferit „răni grave la spate”. Cei doi fost transportați de urgență la nu spital din apropiere.

Actorul se afla în maşina sa de lux, pe care şi-a făcut-o cadou în luna iulie, când a împlinit 40 de ani. Din motive încă necunoscute, autoturismul a sărit peste bara de protecţie de pe marginea dealurilor care duc spre celebrul cartier Hollywood din Los Angeles.

Doi dintre pasageri au rămas blocați în mașină, Hart fiind primul care a fost descarcerat. Actorul a fost inițial transportat la reşedinţa sa din apropiere, apoi la spital. Cea de-a treia victimă, o femeie, nu a suferit răni grave. De asemenea, polițiștii au stabilit că Black, cel care se afla la volanul mașinii, nu consumase alcool.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.