Kiss Music News

FOTO | Billie Eilish, transportată în brațe, după un accident pe scenă

Billie Eilish a avut parte de un moment ghinionist în weekend, după ce s-a accidentat la genunchiul drept.

Billie Eilish a avut parte de un moment ghinionist în weekend, după ce s-a accidentat la genunchiul drept, în timpul festivalului Milano Rocks. Artista a fost transportată de pe scenă în brațe, de unul dintre membrii echipei sale, însă a revenit pentru a-și continua show-ul, purtând o gheată de protecție. După ce a fost bandajată, cântăreața a continuat să cânte, stând pe un scaun, iar fanii au fost surprinși de gestul său.

Billie Eilish a surprins momentul și pe contul său de Instagram, unde a postat câteva imagini din backstage, în timp ce o echipă medicală îi bandaja genunchiul rănit.

Din câte se pare, artista a mai suferit un accident la picior, în luna iulie, când a căzut pe scări, în timpul unui concert la Greek Theatre, în Los Angeles.

Într-un interviu pentru Metro, artista a dezvăluit că are probleme destul de dese cu accidentele și că mereu se rănește.

Nu știu de ce, dar am doar 17 ani și corpul este peste tot ”ciobit”. De mult nu am mai avut niște picioare sănătoase. Toată viața am fost ținta accidentelor și a rănilor. Mereu a fost nasol, de când eram mică”, a povestit Billie, declarând că a mai avut probleme cu gâtul, câteva entorse și o întindere musculară.

În ultimul turneu, am avut un moment în Manchester, în care aveam dureri atât de puternice, încât am crezut că va fi pentru prima dată când voi anula un shw. Echipa mea mi-a zis că pot să mă duc și să mă întind pe scenă, pentru că publicul nu va avea nicio problemă, toți copiii care mă așteptau erau minunați și se aflau acolo pentru a se distra, nu pentru a se înfuria pe mine”, a spus Billie Eilish.

Foto: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.