Uite cine a fost declarată „Cea mai frumoasă femeie din lume”

Calculele matematice au demonstrat care este cea mai frumoasă femeie din lume!

Bella Hadid a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume, conform unor studii efectuate de Golden Ratio of Beauty. Cercetările au fost realizate pe baza unor ecuații matematice, create de greci, iar în urma acestora a rezultat că Bella Hadid are un chip perfect, cu un procentaj de 94.35%. În schimb, Gigi Hadid nu se află nici măcar în top 10, deși este considerată una dintre cele mai atrăgătoare modele ale momentului.

Bella Hadid a fost clar câștigătoarea titlului, deoarece toate elementele chipului ei au fost măsurate în detaliu și am realizat că are o față perfectă”, a declarat Dr. Julian De Silva.

Pe locul doi în topul celor mai frumoase femei se află Beyonce, cu un procent de 92.44%, iar locul trei este ocupat de Amber Heard, cu 91.85%.

Aceasta metodă computerizată ne ajută să rezolvăm o parte din misterele care ne fac să ne întrebăm ce înseamnă cu adevărat frumusețea fizică și cât de folositoare este tehnologia pentru operațiile pacienților.

Software-ul ne-a ajutat să ierarhizăm vedetele în funcție de cele mai frumoase trăsături ale lor, Amber Heard având un nas perfect, iar ochii lui Scarlett Johansson fiind considerați cei mai frumoși. De asemenea, buzele și sprâncenele Carei Delevingne au avut un procentaj foarte bun.”, a dezvăluit doctorul De Silva.

Iată care sunt cele mai frumoase 10 femei din showbiz, în urma studiului matematic!

1: Bella Hadid - 94.35 %

2: Beyoncé - 92.44 %

3: Amber Heard - 91.85 %

4: Ariana Grande - 91.81 %

5: Taylor Swift - 91.64 %

6: Kate Moss - 91.05 %

7: Scarlett Johansson - 90.91 %

8: Natalie Portman - 90.51 %

9: Katy Perry - 90.08 %

10: Cara Delevingne - 89.99 %

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.