Primele imagini de la nunta lui Rafael Nadal! Cu cine s-a însurat celebrul jucător de tenis!

Rafel Nadal s-a căsătorit în acest weekend cu iubita sa, Mery Perello!

Rafel Nadal s-a căsătorit în acest weekend cu iubita sa, Mery Perello! Cei doi au avut parte de  o  ceremonie privată, organizată la Fortaleza, o fortăreață din Mallorca, Spania. La nunta lui Rafael Nadal au participat în jur de 350 de invitați, iar printre aceștia s-a numărat și Juan Carlos I, fostul rege al Spaniei.

Rafael Nadal și Mery Perello sunt împreună de 14 ani și s-au logodit în luna mai a acestui an, la Roma. Cei doi se cunosc încă din perioada liceului, iar relația lor a fost una extrem de solidă în toți acești ani.

Rochia de mireasă purtată de Mery Perello a fost creată de Rosa Clara, o creatoare de modă din Spania, care a dezvăluit pe Instagram mai multe detalii despre ținuta miresei.

Rochia a avut un corset decorat cu bijuterii și mâneci lungi, realizate din dantelă, cu modele delicate, motive florale și țesătură brodată meticulos. Rochia a fost realizată din mătase și satin și a avut o trenă detașabilă.

Cei doi și-au dorit ca evenimentul să fie cât mai discret și s-au asigurat că fotografii și presa au stat departe de locație. Aceștia și-au rugat invitații să nu facă fotografii și le-au cerut acestora să își lase telefoanele mobile, în niște vestiare special amenajate.

Rafael Nadal este al doilea cel mai bun jucător de tenis din lume și are până acum 19 titluri de Grand-Slam, fiind la un pas de a-l detrona pe Roger Federer. În schimb, soția lui Nadal lucrează în domeniul asigurărilor și se ocupă de fundația caritabilă a jucătorului de tenis.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.