Emilia Clarke, presată să filmeze scenele nud din „Game of Thrones”. Actrița a vorbit deschis despre acea perioadă

Emilia Clarke a vorbit deschis despre ce a însemnat pentru ea rolul lui Daenerys Targaryen, din „Game of Thrones”!

Niciodată nu ai cum să știi ce se întâmplă cu adevărat în spatele camerelor de filmat! Emilia Clarke a fost invitată recent în cadrul podcast-ului lui Dax Shepard, unde a vorbit deschis despre experiența din „Game of Thrones”.

Superstarul din „Urzeala Tronurilor” a povestit că la începutul filmărilor pentru primul sezon al serialului HBO s-a simtit constrânsă să filmeze scenele de nuditate, pentru care a fost și criticată. Actrița, în vârstă de 33 de ani, a declarat că a simțit că trebuia să treacă prin acele lucruri pentru că era o actriță la început de drum, fără vreo experiență anterioară.

„Am primit rolul și apoi mi-a fost trimis scriptul. În timp ce-l citeam mi-am spus: «Ah, deci asta era problema. Doar ce-mi terminasem studiile și am privit totul ca pe un simplu job. Dacă este în scenariu, atunci este necesar. Asta este, voi găsi semnificația. Totul va fi în regulă”.

Emilia a început filmările serialului când avea doar 23 de ani și i-a dezvăluit lui Dax că atmosfera de pe platou devenea uneori atât de insuportabilă încât plângea în toaletă înaintea filmării anumitor scene nud.

„Am avut certuri pe platourile de filmare în care am spus: «Nu, cearceaful rămâne ridicat», iar ei răspundeau: «Doar nu vrei să îi dezamăgești pe fanii serialului»”.

Acum, privind în urmă, actrița susține că acele momente i-au fost de ajutor. Ea a reușit să se cunoască mai bine și să dețină controlul asupra rolurilor care au urmat, după ce GoT a ajuns la final.

„Sunt mult mai pregătită acum. Știu în ce ipostaze sunt confortabilă și cu ce sunt ok să fac”, a mărturisit.

Jason Momoa a ajutat-o să depășească situațiile neplăcute

Emilia a devenit mai confortabilă cu scenele nud, datorită co-starului Jason Momoa, care l-a interpretat pe soțul ei, Khal Drogo, în primul sezon. Actorul a fost alături de ea și s-a asigurat că ceea ce simțea ea este luat în considerare.

„A fost categoric greu, de aceea când am început să filmez cu Jason a fost minunat pentru că mi-a zis: «Nu, draga mea, nu este ok». A avut grijă de mine într-un mediu în care nu știam că ar fi trebuit să se aibă grijă de mine”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.