Ce filme și seriale celebre vor fi difuzate la liber de HBO

HBO oferă publicului acces gratuit la o parte din producțiile aflate pe platformele HBO Go sau HBO Now.

HBO oferă publicului acces gratuit la o parte din producțiile aflate pe platformele HBO Go sau HBO Now, fără ca utilizatorii să aibă nevoie de un abonament. Astfel, compania va difuza gratuit fiecare episod din nouă dintre cele mai cunoscute producții ale serviciului de streaming, dar și 20 de filme, care cu siguranță te vor binedispune.

Pentru a oferi o oarecare doză de divertisment celor care lucrează pentru a menţine oamenii în siguranţă şi sănătoşi în perioada de izolare cauzată de pandemia de coronavirus, HBO pune la dispoziţie aproape 500 de ore de programe de top, ce vor fi transmise gratuit pentru o perioadă limitată pe HBO Now şi HBO Go - fără un abonament - începând de vineri, 3 aprilie“, a anunţat compania, potrivit ew.com.  

Pe lista propusă de HBO sunt incluse serialele „The Sopranos“, „Veep“, „Six Feet Under“, „Ballers“, „Barry“, „Silicon Valley“, „The Wire“, „Succession“ şi „True Blood“.   

Însă pachetul gratuit include și 20 de filme Warner Bros., printre care se numără „Detectivul Pokémon Pikachu“, „The Lego Movie 2: The Second Part“ şi „Crazy, Stupid, Love“.   În pachet sunt, de asemenea, 10 documentare şi serii de documentare, inclusiv „McMillion $“ şi „The Case Against Adnan Syed“.  

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.