Danny Avila pregătește cel mai tare show pentru cea mai mare petrecere de acasă, OVERNIGHT!

Unul dintre invitații ediției speciale din 1 mai este DJ-ul spaniol Danny Avila.

Pare că trăim o perioadă în care lumea e pusă pe „Silent”, dar privind la ceea ce se întâmplă în jurul nostru realizăm ca nu e chiar așa.

Fiecare organizator de evenimente se regrupează, fiecare DJ/Producător se adaptează și încearcă să transforme perioada de izolare în ceva creativ. Comunitatea muzicii electronice a luat o pauză de la aparițiile live pe mari arene sau pe stadioane. Fiecare producător lansează pe paginile de social media apeluri către fani, în care-i îndeamnă să respecte perioada de izolare, mesajul fiind unul universal #SAVETHESUMMER.

Pe 1 mai, unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa – UNTOLD, cel mai frumos festival de pe malul Mării Negre – Neversea și liderul media din România PRO TV , vor face un parteneriat pentru un moment inedit, o premieră, cel mai mare „home event” – OVERNIGHT!

Unul dintre invitații ediției speciale din 1 mai este DJ-ul spaniol Danny Avila.

În mod surprinzător pentru o insulă care joacă cel mai important rol în cultura de club, Ibiza are doar câțiva DJ autohtoni care au reușit să ajungă la statutul de headliner de festival. Danny Avila e unul dintre cei puțini.

Spaniolul a bifat în ultimii ani cele mai mari evenimente de club, dar a ajuns și la cele mai mari festivaluri de muzică electronică. E un artist care a crescut, la propriu, în club, momorabilă fiind aniversarea de 18 ani pe care și-a facut-o în propriul lui DJ booth.

Tehnica lui ca DJ i-a atras atenția unui superstar, Tiesto. Olandezul l-a invitat pe Avila la un gig din Pacha Ibiza. Imediat după acest moment, Danny Avila a devenit un nume nou în circuitul de club/festival, alături de Tiesto, Steve Aoki, NERVO sau Calvin Harris, iar compilația „Big Room Mix” lansată de Avila pentru DJ MAG, l-a transformat în cel mai tănăr artist care a apărut pe coperta publicației britanice.  

Ascensiunea lui Danny Avila a fost incredibibilă: de la un club mic din Madrid (Kapital) a ajuns în legendarul Pacha (Ibiza) sau Hakkasan (Las Vegas), unde a fost rezident. Nu este adeptul unui singur gen din muzica electronică, în set-urile lui fiind incluse producții techno, tech-house sau big-room house.

Este îndrăgostit de România, are un fanbase uriaș aici, poate și pentru faptul că a reușit să convingă multimea de festivalieri de la UNTOLD că este un DJ super dedicat.

DJ-ul spaniol Danny Avila a adus pe scena UNTOLD, în a treia zi de festival, un show în premieră mondială alături de Flying Steps.

75 de minute incredible cu vizualuri care-ți taie respirația, efecte speciale magnifier, o explozie de muzică și artă. La show-ul World Exclusive @UNTOLD s-au uitat milioane de oameni, Avila fiind unul dintre cei mai iubiți și apreciați headlineri UNTOLD.

Iar vineri, 1 mai, Danny Avila  ajunge la fanii din întreaga lume cu un live set în exclusivitate. Pregătește-ți cel mai cool outfit și alatură-te celui mai mare dance event in direct la tine în sufragerie, bucătărie, baie ori pe balcon. Alegi tu locul, noi venim cu vibe-ul de festival direct la tine acasă.

Distracția are și o latură caritabilă, pe durata show-ului live, transmis pe canalele UNTOLD, Neversea și pe PRO TV poți face o donație pentru Asociația “Dăruiește Viața” și ”Un singur Cluj”.

Împreună unim binele din România și ne conectăm pentru cel mai mare „home-party” – OVERNIGHT!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.