Cele mai tari expoziții pe care nu trebuie să le ratezi în cadrul evenimentului „Design Flags”, organizat de Qreator by IQOS & RDW

Vino la „Design Flags”, evenimentul oferit de Qreator by IQOS, în perioada 13 - 20 septembrie!

Dacă nu ți-ai făcut planuri în perioada 13-20 septembrie, te așteptăm la Qreator by IQOS, unde poți admira o serie de expoziții inedite, în cadrul ediției de anul acesta a Romanian Design Week. 

Ediția din acest an este una specială și își propune să scoată în evidență rolul esențial al designului în proiectarea unui viitor mai bun, într-o perioadă în care creativitatea a devenit mai importantă ca niciodată. Tema evenimentului este „schimbarea” – CHANGE 2.0, temă anunțată încă de la începutul anului și actualizată cu proiectele și inițiativele industriilor creative în perioada pandemiei.

Una dintre noutățile acestei ediții este Design Flags, o serie de șapte expoziții prezentate în premieră în România și găzduite în spațiul Qreator by IQOS, din București, Bulevardul Aviatorilor 8A, care documentează evoluția designului din perspective culturale internaționale.

Ce poți să vezi la „Design Flags”?

În cadrul Design Flags veți putea admira postere stradale care explorează istoria Madridului, afișe ale Asociației Designerilor Grafici Maghiari, dar și Expoziția Institutului de Design din cadrul Universității de Arte și Design din Budapesta (MOME).

FOTO: Bakea - Año Nuevo Chino, 2017 / Aperitif Studio - Taxi- Gran Vía, 2017

La acestea se adaugă instalația interactivă creată de food designer-ul Chloé Rutzerveld, Future Food Formula, care deschide o fereastră spre agricultura viitorului.

De asemenea, vei putea admira și expoziția de design de produs Made in CZ/Found in RO. Aceasta cuprinde obiecte fabricate în Cehoslovacia, care au fost extrem de populare în viața cotidiană românească înainte de Revoluție.

FOTO:  

La „Design Flags” va fi disponibilă și expoziția Portugal Normal, care cuprinde o colecție de obiecte care au potențialul de a contura o estetică specifică culturii portugheze.

Lista este completată de Matters – Rethinking Materials, o expoziție care investighează modul în care utilizarea materialelor neconvenționale deschide o discuție despre sustenabilitate în design; expoziția este dezvoltată de CHART și Designmuseum Danmark și curatoriată de Line Ulrika Christiansen și Pernille Stockmarr din partea Designmuseum Danmark.

Seria de expoziții internaționale “Design Flags” poate fi vizitată în perioada 13-20 septembrie, între 10:00 și 20:00 și este susținută de #HomeOfCreativity și misiunea noastră, de a inspira și influența modul în care vedem creativitatea.

“Design Flags” este un demers realizat alături de Ambasada Spaniei la București, Institutul Maghiar din București, Centrul Ceh, Designmuseum Danmark, CHART, Next Nature și KWY.studio.

Evenimentul va fi organizat ținând cont de distanțarea socială și de toate regulile si recomandările valabile la momentul respectiv.

Accesul pentru vizitarea expozițiilor este dedicat exclusiv persoanelor 18+.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.