Perechi de zodii care nu se înțeleg deloc, dar între care există o atracție puternică

Deși au puține lucruri în comun, aceste zodii simt o atracție puternica una față de cealaltă!

În astrologie, lucrurile par simple. Zodiile sunt împărțite în semne de pământ, de foc, de aer și de apă și de obicei, semnele de pământ (Capricorn, Taur, Fecioară) sunt compatibile cu semnele elementului lor pământesc sau cu semnele de apă (Rac, Scorpion, Pești). În același timp, semnele de foc (Berbec, Leu, Săgetător) se înțeleg bine cu semnele de aer (Balanța, Vărsător, Gemeni).

Însă, în realitate, situația se complică, pentru că există zodii total incompatibile, dar care se atrag puternic. Ele nu se înțeleg deloc, dar atunci când se întâlesc se lasă cu scântei în dormitor. Iată care sunt acestea!

Berbec și Scorpion

Adesea, acest cuplu are parte de o iubire fierbinte. Ambele semne zodiacale sunt controlate de Marte – o planetă a energiei și pasiunii. De fapt, aceasta din urmă este și liantul care îi ține împreună. Între ei există o relație atât de strânsă încât nu vor renunța ușor unul la celălalt.

Totuși, există o linie fină care nu trebuie încălcată pentru că pasiunea se poate tranforma ușor în conflict. Mai mult, bărbații Berbec sunt absolut nesăbuiți și se grăbesc într-o nouă poveste de dragoste cu capul înainte.

Balanța și Pești

Imaginația este piatra de temelie a acestui cuplu. Când Peștele visător se întâlnește cu Balanța idealistă, se naște un adevărat roman. Dorința ambilor de a scăpa de realitate va crea o idila care va masca problemele până când nu vor mai putea fi evitate. Ambele semne caută să îi facă pe alții fericiți cu ajutorul gesturilor romantice.

Leu și Taur

Între Leu și Taur există relații sentimentale. Aceasta este genul de pereche care îi enervează pe toți din jur cu exprimarea publică a sentimentelor. Practic, nu se pot ține departe unul de celălalt.

Leul controlat de Soare dorește admirație, în timp ce Taurul, condus de Venus, dorește pur și simplu o viață confortabilă. Totuși, când ceva nu merge bine, niciunul nu este dispus să își recunoască vina. Ambii sunt încăpățănați și fac totul în felul lor, ceea ce va duce la o mulțime de conflicte.

Săgetător și Fecioară

Aceste două semne se echilibrează reciproc, dar în același timp se pot înnebuni unul pe celălalt. Săgetătorul este relaxat și este în totdeauna în căutarea unor locuri și oameni noi. Fecioara este prin natura ei reținută și predispusă să analizeze, mai degrabă decât să se grăbească în ceva nou cu capul înainte. Aceasta va ține Săgetătorul departe de acțiuni nesăbuite și îl va face să se gândească la consecințe.

Capricorn și Vărsător

Fiind guvernate de Saturn, aceste două semne au o legătură care nu poate fi ruptă. Capricornul ține la tradiții și respectă regulile și limitele, așteptând la fel de la alții. Vărsătorul este un rebel care urăște frontierele și întotdeauna încearcă să le spargă.

Rac și Gemeni

Relația dintre un Rac și un Geamăn este asemenea unui montagne rousse. Ambele zodii sunt extrem de imprevizibile atunci când încearcă să facă față emoțiilor. Racul este predispus la schimbări de dispoziție și poate trece de la o stare la asta în câteva secunde. Gemenii sunt fără griji, dar se răzgândesc la cea mai mică provocare.

Vărsător și Scorpion

Vărsătorul și Scorpionul sunt două semne care iubesc să exploreze fructul interzis și vorbesc despre lucruri pe care mulți oameni le cred chiar inconfortabile. Ei sunt intrigați unul de altul și asta duce la conversații lungi până dimineața. Ambele sunt semne fixe, deci atunci când apare un conflict niciunul nu va face compromisuri.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.