Horoscop dragoste | Zodiile care își pierd rapid interesul pentru partener versus zodiile care își caută sufletul pereche

Ai cunoscut pe cineva și vrei să știi ce intenții are? Iată ce spun astrele!

Îți cauți alesul inimii, dar vrei să sții ce spun astrele? Îți dorești doar o aventură de-o noapte, și te sperie relațiile serioase? Iată care sunt de obicei intențiile fiecăruia, în funcție de semnul zodiacal sub care s-a născut!

Berbec

Berbecul adoră pasiunea. Acestui nativ îi place mai mult procesul de dinaintea unei relații, ceea ce înseamnă că își va pierde repede interesul. El se încadrează mai de grabă într-un stil de viață libertin și tinde să aibă relații ocazionale.

Când vine vorba de a încerca să aibă o relație serioasă, acesta nu este dispus să investească timp pentru a cunoaște persoana de lângă el. Tot ceea ce contează este să prindă șoarecele și să-l lase să plece, astfel încât să poată alerga după altul.

Taur

Pe de altă parte, Taurul caută doar relații serioase. Nu este un fan al relațiilor ocazionale, pentru că el începe să aibă sentimente destul de devreme. Își dorește să-și găsească sufletul pereche alături de care să aibă o relație romantică și de lungă durată, acesta fiind chiar unul dintre cele mai mari obiective ale lui în viață.

Taurul ia fiecare zi așa cum vine, în loc să se frustreze prea mult sau să-și piardă interesul pentru persoana de lângă el. Dacă partenerul nu este pregătit să-i întâlnească părinții, să se mute împreună sau să își întemeieze o familie, el îl va continua căutarile.

Gemeni

Gemenii sunt foarte raționali, așa că nu trebuie să visezi la o relație ca în povești alături de ei. Adesea, ei sunt foarte detașați de relațiile lor și își pierd interesul pentru altă persoană destul de repede. Totuși, deși pare că acționează din impuls, adevărul este că decizia de a ieși dintr-o relație este una atent și îndelung analizată.

Rac

Nativul din Rac poate fi foarte rezervat și timid la începutul unei noi relații, dar odată ce se deschide în fața partenerului devine plin de viață, intim, grijuliu și extrem de loial. El face orice în numele iubirii! Scopul său principal în viață este să-și găsească jumătatea. Mai mult, s-ar putea să te surprindă cât de hotărât poate fi pentru a face relația să dureze.

Leu

Leul este deschis la relații de lungă durată atâta timp cât primește ce își dorește. Vrea să fie iubit și venerat, ia pasiunea este ceea ce contează cel mai mult pentru el. Nativul din Leu își pierde interesul când simte că este ignorat.

Dacă nu-ți poți face timp pentru relația cu el, va găsi pe altcineva care o va face. Nu cere prea mult, știe doar cât valorează și va găsi pe cineva care să-i ofere ceea ce vrea și consideră că merită.

Fecioară

Nativii acesti zodii nu se tem de relațiile pe termen lung, dar este greu să mulțumești o Fecioară. Ei vor să fie siguri că persoana cu care sunt îi completează bine și nu pot sta lângă cineva care are alte valori sau planuri de viitor diferite.

Totuși, ei își pot pierde interesul pentru relație dacă sunt nevoiți să aibă tot timpul grijă de partener. Trebuie să arați că ești capabil să ai grijă de tine și să contribui la relație în egală măsură cu ei.

Balanță

Cu siguranță monotonoia este cea care distuge relația unei Balanțe. Ea își dorește fantezie în fiecare minut din zi. Balanța este atrasă mai mult de ideea de iubire ideală decât de oameni în sine. Îi plac romanele de dragoste și filmele romantice și tânjește la acele povești idilice. 

În realitate, dragostea nu e atât de fantastică și devine destul de repede monotonă. Balanța se îndrăgostește rapid și îi trece la fel de repede, pierzându-și interesul pentru oamenii care nu pot ține pasul cu așteptările ei.

Scorpion

Nativii din Scorpion vor mai mult decât o aventură, da vor avea o mulțime de întâlniri până vor găsi ceea ce caută. Ei își doresc să găsească pe cineva care să le fie în același timp iubit, prieten și confident.

De obicei, când Scorpionul vrea ceva, este foarte motivat să-l obțină. Uneori, se grăbește să se implice în relații serioase cu persoane care nu caută aceleași lucruri ca și el sau pe care încă nu le cunoaște suficient.

Săgetător

 

Nevoia Săgetătorului de entuziasm și spontaneitate se extinde și la viața lui amoroasă. Asa că, adesea, este greu de ținut într-un singur loc. Săgetătorul își pierde rapid interesul dacă nu poți ține pasul cu el. Are nevoie de un partener care să îi fie alături la bine și la rău. Dar, chiar dacă ești partenerul ideal pentru el, există șanse mari ca el să treacă la altcineva până la urmă. Nu-i place ideea de relație pe termen lung și ar prefera ceva mai lejer.

Capricorn

Răbdarea este caracteristica de bază a unui Capricorn când vine vorba despre găsirea sufletului pereche. Știe că o persoană care dorește să se implice într-o relație seriosă și durabilă nu este întotdeauna ușor de găsit, dar el este dispus să muncească din greu pentru ca acest lucru să se întâmple.

Când Capricornul este motivat să obțină ceva, el va lucra zi și noapte pentru a ajunge unde și-a propus. Pentru el, relațiile sunt o investiție pe termen lung și merge la întâlniri pentru a-și găsi jumătatea, nu doar pentru o aventură de-o noapte.

Vărsător

Să fie sensibil și sentimental nu e ceva ce îl caracterizează pe un Vărsător. El are o abordare mai logică și cerebrală a iubirii și caută alte caracteristici în persoana de lângă. Deși s-ar putea să pară că Vărsătorul și-a pierdut interesul destul de repede, în spatele deciziei de a se despărți se află multe zile de analiză. Vărsătorul nu se desparte de oameni din capriciu, dar merge mai departe din punct de vedere emoțional și mental mult mai repede decât o face fizic.

Pești

Găsirea persoanei perfecte este cu siguranță o prioritate pentru ei și sunt dispuși să depună eforturi consistente în acest sens. Romantism, flirt, curtare, le vor pe toate! Fiind un semn de apă, o relație pe termen lung este cu siguranță în fruntea listei lor. Când vor găsi acea relație perfectă și sănătoasă, vor rămâne cu persoana respectivă o perioadă foarte lungă de timp sau pentru totdeauna.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.