Ce șansă are cuplul vostru în funcție de zodia fiecăruia. Șase relații sortite eșecului!

Sașe zodii incompatibile care nu vor putea forma un cuplu niciodată!

Câți dintre noi nu și-ar dori să știe de la început dacă relația va merge sau nu? Atunci când ești îndrăgostit este greu să vezi semnele unei relații sortite eșesului, dar astrele sunt aici să te ajute.

Suntem conștienți că există și excepții, dar iată șase cupluri cărora le este foarte greu să ajungă la un numitor comun din cauza zodiilor.

Berbec și Capricorn

Nu există o incompatibilitate mai mare decât cea dintre un Berbec (semn de foc) și un Capricorn (semn de pământ). În timp ce Capricornul este adeptul regulilor, Berbecul nu este interesat să respecte regulile impuse de alții, iar ambii sunt extrem den încăpățânați.

Berbecul va ajunge să se simtă neglijat de Capricornul muncitor, iar acesta va fi copleșit de spontaneitatea partenerului. Acest cuplu ar fi mai potrivit pentru un parteneriat de afaceri decât pentru o poveste de dragoste.

Taur și Săgetător

Nativii acestor două zodii au moduri total diferite de a privi lumea, iar în cazul lor, contrariile nu se atrag. Un Taur nu vrea să rănească niciodată pe nimeni și este de părere că e mai bine ca unele lucruri să nu fie niciodată spuse pentru a nu-i răni pe cei dragi. În același timp, un Săgetător nu-i va menaja pe ceilalți.

Gemeni și Scorpion

Pentru un nativ din Gemeni și unul din Scorpion, este un miracol și dacă pleacă împreună de la prima întâlnire. Gemenii sunt unii dintre cei mai nestatornici nativi ai zodiacului și foarte relaxați, ceea ce îi va enerva la maxim pe Scorpionii cei exigenți.

Rac și Vărsător

Racului îi place confortul casei mai mult decât orice, pe când Vărsătorul ar prefera să fie oriunde altundeva numai în casă nu. De asemenea, Racul este foarte sensibil și profund, iar Vărsătorul este nemilos și insensibil și va ajunge deseori să-i rănească sentimentele.

Leu și Pești

Peștii sunt visători și iubitori, dar pot fi și destul de agresivi, când sunt supărați. Astfel, Leul se va simți rănit în orgoliu, pentru că mândria lui va fi afectată. Leul este un semn de foc, un partener total nepotrivit pentru un semn de apă ca Peștii care îi poate stinge flacăra.

Fecioară și Balanță

În general, Balanța aduce echilibru în relațiile ei, dar trebuie să evite orice legătură cu un nativ din Fecioară. Acestea din urmă trebuie să aibă mereu dreptate, în timp ce Balanța își pune constant semne de întrebare. Chiar dacă ambele semne vorbesc foarte mult, Fecioara nu este prea amuzantă, în timp ce Balanța este foarte jucăușă și plină de viață.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.