Ricky Martin, tu ești? Artistul arată complet diferit în noul său videoclip!

Ricky Martin revine cu o nouă piesă și ne scoate la dans!

În ultimii ani, Ricky Martin s-a retras din lumina reflectoarelor și părea că și-a îndreptat atenția mai mult către viața de familie. Însă, artistul nu a uitat de fanii lui! El revine în forță și se pregătește pentru sezonul cald cu o nouă piesă.

Ricky Martin face pentru prima dată echipă cu Carlos Vives, iar rezultatul colaborării lor poartă numele de „Cancion Bonita” sau „Pretty Song”. Piesa este o invitație la dans și evidențiază rădăcinile columbiene ale ambilor artiști.

Într-un interviu recent, Ricky Martin vorbește despre mesajul piesei spunând: „Suntem mult mai copilăroși decât noua generație. Nu ne vom schimba niciodată. Suntem relaxați. Am realizat lucruri frumoase în viață. Nu trebuie să dovedim nimic nimănui”.

Și Carlos Vives, care a trăit ceva timp în Puerto Rico, înainte de a-și începe cariera, a mai adăugat: „Nu vrem să ne schimbăm. Vrem să rămânem aceiași oameni. Și acest cântec este o declarație de dragoste față de un oraș pe care îl iubesc. Și este unul dintre orașele lui Ricky. Pentru mine să am o bucată din Ricky în acest cântec... este o fericire foarte mare”.

Piesa nou lansată aduce un mesaj pozitiv și vibe de party. Este scrisă de Mauricio Rengifo și Andrés Torres, producătorii din spatele celebrei „Despacito” alături de Rafa Arcaute și cei doi artiști.

Ricky Martin a mai povestit că partenerul său i-a prezentat piesa la începutul anului, dar pandemia le-a pus bețe în roate „Era o piesă de petrecere. Nu puteam să o lansăm în acel moment”. „Carlos Vives m-a scos din carantină pentru a filma un videoclip”, a mai spus el.

Nu uita că acum te așteaptă și mai multă muzică latino pe aplicația mobilă Soundis și pe Soundis.ro, unde poți asculta exclusiv Kiss Latino.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.