Te-ai muta în Hâtz Residence? Dorian Popa își construiește propriul cartier rezidențial!

Dorian Popa își construiește un întreg cartier, care se va numi Hâtz Residence!

Dorian Popa și-a construit casa visurilor sale în afara Bucureștiului, iar de ceva timp, a început să lucreze la construirea unui cartier rezidențial, în Domnești, care se va numi Hâtz Residence.

Cu banii pe care i-a strâns din aparițiile TV, dar și din melodiile cu care face vâlvă pe Youtube, artistul s-a hotărât să se lanseze puternic în afaceri. Artistul s-a gândit că banii investiți într-un astfel de proiect imobiliar îi vor aduce din ce în ce mai multe venituri pe viitor. De aceea, el a povestit într-unul dintre vlogurile sale cum a cumpărat două terenuri învecinate ca pe viitor să construiască ceea ce el denumește „Hâtz Residence”.

Dorian a dezvăluit și câți bani a investit în terenuri. „De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, miercuri, 27.01.2021, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence”, a spus acesta în vlog-ul său.

Însă, Dorian a ținut să menționeze că nu dorește să se laude cu noul său proiect și că își dorește ca oamenii să nu îl critice pentru investițiile sale.

„Să nu cumva să credeți că spun asta cu scopul de a mă fălii sau a mă da mare, că mai vad în continuare comentarii răutăcioase. Mi-aș dori din suflet să nu mai dați acele comentarii răutăcioase, că eu chiar nu vreau să mă fălesc”, a mai zis el. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.