Dorian Popa se răsfață de ziua lui! Artistul și-a făcut un cadou de 55.000 de euro

Dorian Popa și-a făcut un cadouîn valoare de 55.000 de euro.

Mare petrecere, la mare! Weekend-ul trecut, Dorian Popa a împlinit 33 de ani și s-a sărbătorit alături de iubita lui și mai mulți prieteni, pe litoral.

Dar pe lângă numeroasele cadouri pe care le-a primit de la invitați, și-a făcut și el un cadou, mai special. El a cheltuit 55.000 de mii de euro pe un ceas, marca Rolex.

Ceas, pe care l-a etalat într-un club din Mamaia, acolo unde a fost văzut serbându-și ziua de naștere. Iar seara a fost surprins relaxându-se la una din terasele din port, împreună cu mai mulți prieteni.

Dorian Popa a vorbit mereu deschis despre banii pe care îi câștigă din vlogurile, piesele sale și celelalte contracte de publicitate. În plus, recent, a povestit despre un contract de 100.000 de euro pe care l-a refuzat

„A fost un contract de peste 100.000 de euro să promovez un studio de videochat. Și am zis că n-am cum. În primul rând, e o chestie în care eu nu cred, este o chestie care nu consider că duce la upgrade-ul societății și la a fi mai bun. Dacă există și este legală, ok. Statul decide ce se întâmplă, nu eu. Dar eu nu am cum să promovez asta. Pentru că eu vreau ca tineretul să creadă în altceva. Să creadă în alte lucruri, în alte valori. Eu nu pot să aduc asta în fața omului”, a declarat artistul în podcastul lui Smiley, „8, 8 şi ceva, FIX”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.