Dorian Popa, primele declarații după ce s-a operat la nas „A rămas la fel de mare. Nu mă doare nimic”

Dorian Popa s-a filmat pe masa de operiție.

Dorian Popa nu a mai stat pe gânduri și a făcut pasul cel mare. Artistul s-a operat la nas! Deși gurile rele spun că este vorba despre o rinoplastie, el a ținut să clarifice că se confrunta cu anumite probleme de sănătate și nu a mai putut amâna intervenția.

Cum a ieșit din operație, el a intrat pe Instagram să-și anunțe fanii că se simte bine, dar și să îi mulțumească public doctorului care s-a ocupat de tot.

„Sunt în proces de revenire. Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf. Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, a anunțat Dorian Popa pe Instagram.

După intervenție, Dorian a mai stat câteva ore în spital, după care a fost externat. Pentru moment, artistul respiră pe gură din cauza faptului că va mai trebui să stea cu tuburile în nas.

„Nasul a rămas la fel de mare. Nu mă doare nimic. Abia aștept să văd cum respir”, a mai spus artistul într-un Story.

În plus, la câteva ore de la operație, Dorian a revăzut imaginile și a mai făcut un clip în care mărturisește că nu-și amintește nimic din ce a făcut anterior, fiind încă sub efectul anesteziei.

FOTO/VIDEO: eusuntdorian Instagram

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.