Asta da veste! „Survivor” revine pe PRO TV. Cine va prezenta show-ul?

Competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea revine în România, dar pe un alt post TV.

Competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea va reveni în curând România! „Survivor” - show-ul în care participanții învață să supraviețuiscă pe cont propriu, pe o insula pustie - a devenit un adevărat fenomen imediat după lansare.

Formatul este simplu: concurenţii sunt împărţiţi în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate şi alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă este nevoită să-şi elimine unul dintre membri.

Show-ul va fi produs de aceeaşi companie din Turcia cu care a colaborat şi Kanal D, Acun Media, cea care produce formatul pentru mai multe ţări, printre care Turcia, Grecia şi Mexic.

„Ne bucurăm să anunţăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de succes în România, dar vom adăuga la semnătura puţin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanţia divertismentului de cea mai înaltă clasă”, declară Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV.

Cine va prezanta noul „Survivor”?

De asemenea, PRO TV nu a luat de la postul TV concurent doar formatul, ci și prezentatorul. Gazda emisiunii, care îi va însoți pe concurenții acestui nou sezon și va fi alături de cei de acasă, este tot Daniel Pavel.

Mai multe detalii vor fi anunțate în curând, dar până atunci, nu nu ratați ocazia de a vă înscrie în cea mai mare aventură pe pe survivor.protv.ro.

Pro TV a mai încercat în trecut să facă formatul Survivor, difuzat sub denumirea de Supravieţuitorul. În 2016, postul a produs emisiunea în Filipine, cu Dragoş Bucurenci prezentator, însă show-ul nu a mers prea bine la capitolul audiențe.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.