Abia așteptăm filmul „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” - noul trailer ne ridică așteptările

„Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” va avea premiera în cinematografe pe 15 aprilie, iar până atunci un nou trailer ne ridică așteptările cu privire la film.

După ce a creat un univers cu adevărat spectaculos în cărțile Harry Potter, autoarea J.K. Rowling a creat povești conexe, atunci când a scris scenariile pentru „Fantastic Beasts and Where to Find Them” din 2016, cât și pentru „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” din 2018. 

Același lucru s-a întâmplat și în prezent, cu scenariul filmului care-l are pe Jude Law în rolul lui Albus Dumbledore.

În noul trailer lansat, putem să-l vedem pe magicianul puternic în timp ce are o discuție cu personajul negativ, Gellert Grindelwald, interpretat de talentatul Mads Mikkelsen (care l-a înlocuit pe Johnny Depp, din primele două filme).

Cei doi au o conversație tensionată, care ne arată istoria complicată dintre ei, cât și părerile lor diferite despre cum vrăjitorii ar trebui să co-existe cu oamenii aka Muggles. „Nu poți face absolut nimic să mă oprești”, spune Grindelwald.


Eddie Redmayne revine în rolul lui Newt Scamander, alături de alți actori precum Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler, Callum Turner, William Nadylam și Jessica Williams.

În filmele „Harry Potter”, Dumbledore a fost interpretat de regretatul Richard Harris, iar apoi de Michael Gambon. În 2018, Law a vorbit despre cum se pregătește pentru acest rol major.

„Sunt convins că ambii au fost în mintea mea, deoarece le-am urmărit munca și i-am admirat pe amândoi ca actori. Am vorbit cu regizorul David Yates despre asta și am ajuns la concluzia că nu trebuie să-i imit pe niciunul dintre ei pentru varianta lui Dumbledore mai tânără. Joc rolul unui bărbat care este cu 100 de ani mai tânăr decât cel din Harry Potter, așa că am vrut să ne uităm la cine este el în acest moment și să construim propria noastră versiune. Râd atunci când i se spune „Young Albus”, deoarece eu am 45 de ani, așa că sunt mai mult în mijlocul unei crize existențiale, dar mă bucur să mă țin de asta cât timp voi putea.”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.