Regizoarea „Fifty Shades of Grey” va regiza și un film biografic despre Amy Winehouse

Povestea artistei Amy Winehouse va ajunge din nou pe marile ecrane.

Sam Taylor-Johnson, cea care a regizat primul film din seria „Fifty Shades of Grey”, va regiza și filmul biografic despre cântăreața britanică, intitulat „Back to Black” (așa cum se numește al doilea și ultimul ei album de studio).

„Este un vis să mă ocup de acest film. Sunt pregătită, let's go”, a notat Taylor pe pagina ei de Instagram, alături de o imagine din Deadline care confirma noul ei rol. 


Scenariul aparține lui Matt Greenhalgh, iar producția a primit suportul familiei artistei. Cel mai probabil, povestea va urmări evoluția lui Amy de la cântăreața de jazz din Londra, la câștigătoarea de premii Grammy, după ce a scos piese precum „Rehab” sau „Back to Black.”

Winehouse a murit din cauza unei intoxicații cu alcool, în iulie 2011, la vârsta de 27 de ani. După evenimentul tragic, au fost mai multe încercări din partea studiourilor de a-i spune povestea, dar nu s-au concretizat. În schimb, documentarul „Amy”, regizat de Asif Kapadia, a avut premiera la Cannes în 2015 și a câștigat și un Oscar.


Anul trecut, BBC, la 10 ani de la moartea cântăreței, a lansat documentarul „Amy Winehouse: 10 Years On”, unde mama artistei, Janis Winehouse, a povestit viața fiicei sale. „Nu cred că oamenii au cunoscut-o pe adevărata Amy, cea pe care am crescut-o eu. Abia aștept să pot să le ofer oamenilor o înțelegere deplină asupra rădăcinilor lui Amy și să le-o prezint așa cum era ea cu adevărat”, a spus mama ei la acea vreme.


Momentan nu se știu noi detalii despre „Back to Black”, dar suntem curioși să le aflăm, cât și să vedem cine va avea rolul principal.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.