Dorian Popa își închiriază garsoniera din București - o noapte costă 150 de euro

Garsoniera lui Dorian se află în Sectorul 3.

Până să întoarcă banii cu lopata, Dorian Popa a locuit până în urmă cu câțiva ani într-o garsonieră din sectorul 3, de pe lângă Piața Alba-Iulia.

Din primăvara acestui an, artistul și-a scos locuința la închiriat în regim hotelier, iar într-un nou episod din vlogul său de pe YouTube artistul a spus câți bani a făcut până acum din această afacere: 2500 de euro într-o lună și jumătate.   

„Au venit deja 15 clienți, fraților. (…) Este muncă serioasă și legală. Până acum, prin intermediul Booking, garsoniera a realizat nici mai mult, nici mai puțin de 2.500 de euro într-o lună și un pic de subînchiriere sau închiriere în regim hotelier. Se pare că al nostru calcul de a nu o da în chirie lunară a fost extrem de reușit, de bun augur”, spune el pe Youtube.

De asemenea, în vlogul său el ne arată și cum arată garsoniera sa de 37 de metri pătrați care costă enorm pe noapte: 150 de euro. Ce-i drept, ea a fost renovată de curând și are un design modern.

În cazul în care vrei să stai și tu în garsoniera în care a locuit Dorian Popa, o poți închiria de pe booking.com dacă o cauți după denumirea... ai ghicit, The HATZ


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.