Dorian Popa trebuie să dea aproape 2 mii de euro pentru o factură la curent: „Puneți-vă centurile de siguranță, că vine iarna aia mare ”

Winter is coming!

Dorian Popa ne amintește cu fiecare ocazie că ridică un cartier de vile în Domnești și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă pe șantier.

În cel mai recent vlog, artistul a dezvăluit și ce factură la curent a primit pentru șantier: „aproape 2000 de euro pe o lună”, după cum a rotunjit chiar el în vlog. 

Mai exact, el a primit o notă de plată pentru curentul consumat în valoare de 8.500 de lei.

De asemenea, el a mai povestit și că a primit o factură la electricitate pentru niște contoare care nu era conectate la nimic, dar a dezvăluit și de ce s-a întâmplat această anomalie.

„Fiți atenți! Mi-a venit și mie prima factură la curent din gama aia a facturilor, dar trebuie să facem un preambul frumos, că așa îmi place mie să prezint lucrușoarele. Acestea sunt contoarele de la cele două case din stânga mea. Și ce credeți? Săptămâna trecută m-am trezit că am avut de plată curent. Și zic cum adică pentru că aceste contoare nu sunt cablate la nimic. Nedând indexul, oamenii au pus din burtă, cum se spune, nu că acuzăm pe cineva. În mod normal trebuie să comunici indexul”, a spus Dorian Popa.

Artistul și-a mai avertizat fanii că e cazul să înceapă să facă economii și să se pregătească pentru o iarnă grea:

„Acum știu de ce nu mi-am luat concediu – ca să plătesc factura la curent. 2.000 de euro aproape e factura la curent, este și cu ceva regularizare, normal, că nu vrem să mințim poporul. Dar puneți-vă centurile de siguranță că vine iarna aia mare”, a mai spus artistul pe YouTube.

Iată întregul vlog despre factura la electricitate: 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.