Miss Argentina și Miss Puerto Rico s-au căsătorit: „Am păstrat discreția în legătură cu relația noastră până acum”

Probabil, unul dintre cele mai frumoase cupluri de pe planetă.

Două dintre cele mai frumoase femei de pe planetă s-au căsătorit: Mariana Varela (devenită Miss Univers Argentina în 2019) și Fabiola Valentín (devenită Miss Grand Puerto Rico în 2020).

Ele au anunțat acest lucru printr-o postare pe Instagram, luându-și fanii din America Latină prin surprindere, având în vedere că cele două au păstrat relația lor secretă. 

„Și chiar dacă am păstrat discreția în legătură cu relația noastră până acum, azi ne bucurăm de ceva special”, au scris cele două în dreptul unui clip distribuit pe Instagram.

În clipul de pe Instagram, ele apar în mai multe ipostaze surprinse de-a lungul relației lor, dar și de la cererea în căsătorie. Mariana și Fabiola au mai transmis și că data pe care s-au căsătorit oficial a fost 28 octombrie. Căsătoria a avut loc în orașul San Juan din Puerto Rico, țară în care uniunile dintre persoanele de același sex au fost legalizate încă din 2015.  

Cele două s-au cunoscut chiar la concursul de frumusețe Miss Grand International 2020 din Thailanda, unde Mariana Varela a reprezentat Argentina la Miss Univers în 2019 și s-a clasat în primele 10 la Miss Grand International 2020. Fabiola a ajuns la același concurs tot în Top 10. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.