Ziua de luni a început în forță și kissomanii n-au evitat să glumească despre zilele libere de 1 și 5 iunie și cum oamenii își vor face punte la birou și pe 2, motiv pentru care, cel mai probabil, vor reveni la muncă miercurea următoare.
Ce zici, e așa sau nu e așa?
N-au lipsit nici evenimentele zilei, printre care amintim Ziua Muntelui Everest, Ziua Melcului (în SUA) și Ziua Mondială a Sănătății Digestive.
Concurs spre Grecia
A venit și momentul pentru un concurs inedit, care a pornit de la ideea că cireștele de mai sunt mai scumpe ca biletele de avion până în Grecia. Așadar, cei care au cele mai bune glume cu cireșe au fost încurajați să trimită un mesaj, cu posibilitatea de a câștiga 2 bilete directe către Grecia, cu Animawings.
Concurs Nestlé pentru copii și adulți
Știi mâncarea aceea care îi dă copilului tău startul de dimineață? Tot cu micul dejun începe si formarea de obiceiuri alimentare sănătoase.
De aceea, Nestlé a creat NutriPorția, o metodă inspirată prin care te poți ghida în alegerea meniului, zi de zi, pentru toată familia.
Și cum dintr-o viață sănătoasă nu trebuie să lipsească nici jocul, dacă ai un copil pe lângă tine, lasă-l să spună „Mi-e foameeee”, în stilul lui, și poate câștiga, pentru părinți, un espressor genial, cu tot cu cafea.
Ascultătorii au fost invitați să-și „facă copiii auziți”, iar cel mai creativ „mi-e foame” a fost premiat.
Grijă la conturile false!
Corina, Cătălin și Ciprian au vorbit și despre cum au observat că mai multe conturi false au apărut cu numele lor în online, motiv pentru care au transmis ascultătorilor să fie atenți și să știe că ei nu organizează concursuri pe paginile lor personale, iar toate concursurile KISS sunt pe pagina oficială a brand-ului (sau la radio), pagină care este marcată cu bifa albastră.
Ai cuvântul!
În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „R”. Cristian din Pitești a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 9 din 10 întrebări, iar kissomanii l-au premiat cu 90 de euro.
Kissomanii au făcut o scurtă pauză pentru a-i transmite „la mulți ani” și lui Tudor Chirilă, născut pe 28 mai.
Kissopedia
Cătălin ne-a povestit, așa cum doar el știe să o facă, despre ziua de 29 mai 1953, atunci când neo-zeelandezul Edmund Hillary și nepalezul Tenzing Norgay cucereau cel mai înalt punct de pe Pământ, vârful Everest.
El a povestit cum primele expediții britanice au început încă din 1921, dar în 1952, prin Nepal, englezii s-au hotărât să facă o expediție, cu cei din trupele speciale.
Edmund și Tenzing, odată ajunși în vârf, au vrut să facă o poză, dar șerpașul nu știa să folosească aparatul, așa că Edmund este cel care l-a fotografiat pe el, de unde și imaginea faimoasă. Întreaga poveste în podcast-ul de mai jos.
Concurs Telekom
Kissomanii i-au rugat pe oameni să le spună ce înseamnă pentru ei să „trăiască nelimitat.” Au fost încurajați să trimită mesaje, fără să-și pună limite la imaginație, pentru șansa de a câștiga Samsung A14 de la Telekom.
Printre răspunsurile primite enumerăm: „să vorbesc 25 de ore în 24 de ore”, „să fac exact ceea ce vreau, atunci când vreau, fără să deranjez pe nimeni” și „să mănânc înghețată la greu.”
Alexia Căruțașu, cea mai bună voleibalista a României
Alexia, care a ales să reprezinte Turcia, a câştigat Liga Campionilor la volei feminin cu echipa VakifBank Istanbul, cu un meci care s-a jucat la Torino. Tânăra a venit în studioul Kiss, unde a povestit cât de greu a fost meciul, dar și ce bucuroasă se simte de victorie. Alexia a debutat în liga României la 13 ani.
Ea a vorbit și despre cum are foarte emoții înainte de un meci, dar tot i se pare distractiv. Întreaga discuție o găsești în podcast-ul de mai jos.
Cântarea LIVE
Feli a venit în studio unde a cântat o piesă în avanpremieră, „Iubirea ca la piață.” Artista a povestit cum a scris melodia asta în 2017, după ce a fost în piață la Obor, alături de o prietenă.
Ele și-au luat lalele (cu mult înainte să încurajeze Miley femeile să facă asta pentru sufletul lor) și s-au gândit cum ar să-i întrebe pe oameni despre poveștile lor de viață și dacă ar face asta, cât de multe istorisiri asemănătoare și unice ar aduna.
Concretizarea a fost sub forma unei poezii, iar rezultatul e acum un cântec. Bucură-te de el în podcast-ul emisiunii.