Ricky Martin divorțează de soțul său, Jwan Yosef, după șase ani de căsnicie

Anunțul a fost făcut joi într-o declarație comună.

De-a lungul căsniciei lor, cei doi au fost părinții fiicei lor Lucia, născută în 2018, și fiului Renn, născut în 2019. Martin are, de asemenea, doi fii gemeni, Matteo și Valentino. Aceștia s-au născut în 2008.

„De ceva timp, ne-am gândit să ne transformăm relația și, după o analiză atentă, am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri - păstrând și onorând ceea ce am trăit ca un cuplu în toți acești ani minunați", au scris ei. "Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe prietenia noastră autentică, în timp ce continuăm creșterea comună a copiilor noștri."

Cântărețul l-a cerut în căsătorie pe Yosef în 2016. La începutul anului 2018, cuplul a anunțat că s-a căsătorit.

Anunțul divorțului vine la un an după ce Martin s-a confruntat cu acuzații de hărțuire. Cântărețul a primit un ordin de restricție. La momentul respectiv, el a declarat într-un tweet că ordinul se baza pe acuzații „complet false” și a promis că le va face față „cu responsabilitatea care mă caracterizează”. 

Câteva săptămâni mai târziu, acuzatorul și-a retras de bunăvoie afirmațiile sale și „cazul a fost clasat”, a declarat atunci un purtător de cuvânt al artistului.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.