A fost anunțată data de lansare a noului sezon „True Detective”, cu Jodie Foster în rolul principal

Au trecut patru ani de la ultimul serial care i-a avut ca protagoniști pe Mahershala Ali și Steven Dorff în timp ce investigau dispariția a doi copii în Ozarks.

Serialul, intitulat oficial „True Detective: Night Country”, care se va desfășura în sălbăticia înghețată a Alaskăi, va reveni pe 14 ianuarie 2024 pe HBO Max.

După cum s-a confirmat anterior, Jodie Foster va juca în acest sezon alături de fosta campioană la box Kali Reis, în timp ce Issa López este showrunner, scenarist și regizor al tuturor celor șase episoade.

De asemenea, a fost distribuit un nou teaser trailer pentru noul serial, pe care îl puteți vedea mai jos.

Un sinopsis oficial al sezonului precizează:

„Când noaptea lungă de iarnă cade în Ennis, Alaska, cei opt oameni care operează Stația de Cercetare Arctică Tsalalal dispar fără urmă. Pentru a rezolva cazul, detectivii Liz Danvers (Foster) și Evangeline Navarro (Reis) vor trebui să se confrunte cu întunericul pe care îl poartă în ele însele și să sape în adevărurile bântuite care zac îngropate sub gheața eternă."

Alături de Foster și Reis, din distribuție mai fac parte Finn Bennett, Fiona Shaw, cu Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc și John Hawkes. Anna Lambe, alias Niviâna, June Thiele, Diane Benson și Joel D. Montgrand sunt vedete invitate.

True Detective a câștigat cinci premii Emmy de la premiera sa din 2014, inclusiv premiul pentru cea mai bună distribuție pentru un serial dramatic, premiul pentru cea mai bună regie pentru un serial dramatic și multe altele. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.