Cher dezvăluie motivul pentru care are relații cu bărbați mai tineri decât ea

Cher și Alexander „AE” Edwards au o relație din 2022.

Într-un interviu pe care l-a acordat actriței și cântăreței Jennifer Hudson, în cadrul podcast-ului „The Jennifer Hudson Show”, Cher a vorbit și despre motivul pentru care are relații cu bărbați mai tineri decât ea.

„Motivul pentru care am ajuns cu bărbați tineri este pentru că cei de vârsta mea, ei bine, sunt morți acum. Dar, înainte de asta, mulți au fost terifiați să mă abordeze, iar cei tineri au fost singurii care au făcut asta”, a mărturisit vedeta.


Când Hudson a completat și a spus că bărbații tineri tind să fie „curajoși”, Cher a adăugat: „da, și crescuți de femei ca mine.”

În plan amoros, Cher și-a trăit viața și are un istoric interesant. A fost căsătorită cu Sonny Bono și Gregg Allman, dar se pare că a avut legături și cu Warren Beatty, Gene Simmons și Tom Cruise. Însă, un bărbat care a intimidat-o și pe care l-a refuzat a fost Elvis.

„Eram emoționată și anxioasă și știam oamenii din jurul lui, și nu e că erau oameni răi, dar eram anxioasă pe reputația lui. Sunt destul de timidă când nu lucrez și foarte timidă în jurul bărbaților.”


Acum, ea și Alexander (38 de ani) sunt de doi ani împreună și diferența de vârstă dintre ei este de aproape 40 de ani. Într-un interviu pe care l-a acordat anul trecut celor de la ET, ea a povestit cum s-au îndrăgostit.

Producătorul muzical este cel care a cucerit-o, după ce a întâlnit-o la o prezentare de modă.


„Eram într-o poziție în care nu puteam să fac multe și tot ziceam - nu sunt femeia potrivită pentru tine. În primul rând, sunt cu 100 de ani mai bătrână ca tine, iar în al doilea rând, prietenii tăi nu vor considera că ești foarte cool dacă umbli cu mine. La toate astea, el a zis - de ce nu mă lași să judec eu toate astea? Iar apoi, pur și simplu ne-am legat.”


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.