The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Salutare, prieteni.

Suntem în săptămâna mare a Paștelui, așa că e bine să ne amintim că toate sentimentele de bunătate, înțelegere, speranță, blândețe și lumină trebuie să meargă cu noi în fiecare zi din an, nu doar în momentele speciale. 

Sperăm să vă bucurați de bunătățile specifice acestei sărbători și să vă simțiți bine și relaxați, alături de cei dragi.

Noi vă urăm Paște Fericit, în timp ce v-am pregătit o listă cu toate lucrurile interesante care s-au întâmplat la Kiss FM în ultimele zile, de la muzică fresh, la 1 Mai și micii noștri cinstiți.

Hai să vedem despre ce e vorba:

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Ioana Ignat prezintă albumul ei de debut - „În albumul acesta sunt ca o carte deschisă unde totul este sincer și adevărat. Materialul prezintă experiențele și sentimentele mele reale, care m-au inspirat de-a lungul carierei mele. Fiind primul meu album, mi-am dorit să mă reprezinte în totalitate. Am vrut ca oamenii să mă cunoască cu adevărat și să fiu eu 100%.

Este un album foarte dinamic, intens și complex. Stilul predominant este pop, însă se regăsesc și influențe afro, R&B, dance sau chiar rock alternativ. A fost un proces foarte lung și extraordinar, prin care am trecut alături de mulți oameni talentați și implicați. Sunt mandră de acest proiect și sper ca oamenii să-l primească cu brațele deschise.” – declară Ioana Ignat.


Spania '99 vine cu ceva nou și încărcat de emoții în „Amantul” - Povestea e despre un tip care se trezește amant fără voie și nu e deloc mulțumit de situație. Vrea mai mult, dar e prins într-un joc de „vrea, nu vrea” cu fata care nu se poate hotărî între el și celălalt băiat.

Piesa e o combinație de versuri care te ating la inimă și un ritm care te face să simți fiecare emoție, de la frustrare până la speranță. Pe măsură ce melodia avansează, te simți parcă în mijlocul acestei drame, simțindu-i pe fiecare dintre ei: confuzia ei, dorința lui de mai mult, și tensiunea care se construiește între ei.


Călătoria plină de optimism a lui Monoir în „Sick of Sad Songs” - O piesă plină de energie, care surprinde hotărârea artistului de a se îndrepta către o perspectivă optimistă. Piesa combină un ritm viu și contagios cu un refren extrem de antrenant, creat special pentru a ridica moralul și a inspira ascultătorii să se îndepărteze de negativitate.


Roxen a lansat piesa „Sărută-mă” - Piesa îmbină o melodie captivantă cu o interpretare vocală pasională, care transmite perfect disperarea și intensitatea sentimentelor protagonistei. Textul evocă imaginea sărutului ca simbol al reconcilierii și reînnoirii promisiunii de dragoste, în ciuda tuturor greutăților. 


Erika Isac dă tonul - „Industry Plant” - „Industry Plant” e pentru toți cei care au umplut secțiunea de comentarii fără vreun motiv fondat, e răspunsul pe care Erika nu putea să îl livreze mai bine decât muzical. 


INNA prezintă „Queen Of My Castle” în colaborare cu Kris Kross Amsterdam - Piesa este un omagiu adus clasicului din 1997 - “King Of My Castle” de la Wamdue Project, care a câștigat popularitate mondială cu remixul lui Roy Malone din 1999. Acum, Kris Kross Amsterdam și INNA adaugă propriul lor twist piesei.


DesKiss Dimineața

Ioana Chereji a venit în studio cu noi surprize de la UNTOLD 2024. Ioana Chereji a venit în studio, unde a anunțat un nume nou la UNTOLD 2024: Burna Boy!


Artistul se alătură unui lineup senzație, dintre care amintim - Lenny Kravitz, Sam Smith, Swedish House Mafia, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine și mulți mulți alții.

Ioana a venit însoțită și de o echipă de dansatori, nu de alta, dar trebuie să știm cum să dansăm pe muzica cântărețului nigerian, nu?


Sfaturi fantastice de la ascultători despre grătarul perfect. Cum ți se par?


Istoria micilor e întotdeauna bine de știut, nu crezi?


Leonardo da Vinci a fost una dintre cele mai strălucite minți ale omenirii. Și a murit într-o zi de 2 mai la 1519. Oprișan ne povestește, cum doar el știe:


1 mai la Kiss FM

Ne-am distrat tare de 1 mai, mai ales că mulți dintre DJ-ii tăi preferați s-au deplasat la Dedulești, de la Nico și Olix, la Ana Moga, Alex Ștefănescu, Dj Antenna și Soci. Și NU uita - micii merg oricând, nu doar de 1 mai!




Cool Stuff

Art Safari este deschis în perioada 1-5 mai. Mini-vacanța începe cu o nouă expoziție temporară, „Acasă la Brâncuși.” Satul pe care Constantin Brâncuși l-a făcut celebru, Hobița, se află în centrul unei noi expoziții temporare la Art Safari, care se va deschide miercuri, 1 mai, și care poate fi văzută până pe 19 mai. 


29 tineri artiști de urmărit în cea de-a XII-a ediție a Romanian Design Week - Între 24 mai și 2 iunie, clădirea emblematică a fostului restaurant Cina va fi gazda festivalului multidisciplinar Romanian Design Week.

Andreea Berghea a venit cu piese fresh în playlist-ul Kiss FM. Care este preferata ta?


De prin lumea mare


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.