Ana Moga, prezentatoare la Zilele Constanței 2024: „Pentru mine acest eveniment înseamnă BUCURIE”

Ana Moga va fi prezentatoarea concertelor din Piața Ovidiu, ce au loc sâmbătă seara.

Primăria Municipiului Constanța organizează și în acest an evenimentul cultural muzical de mare anvergură Zilele Constanței, cu implicarea atât a artiștilor constănțeni, cât și a unor artiști cunoscuți la nivel național.

Evenimentul este adresat constănțenilor de ziua lor, de aceea va fi vorba despre o sărbătoare ce unește și definește comunitatea locală, va fi celebrat multiculturalismul Constanței, vor fi puse în valoare talentele locale, iar accentul va fi pus și în acest an pe educație și timp petrecut în familie la evenimente de calitate adresate copiilor, tinerilor și adulților deopotrivă.

Zilele Constanței 2024 va avea loc în perioada 17-21 mai 2024, în Piața Ovidiu și în mai multe zone din Constanța. Concertele de sâmbătă seara (20:00 - Diskoteka; 21:00 - Andreea Bănică; 22:00 - Delia) vor fi prezentate de Ana Moga. Ea ne-a povestit un pic despre cum crede ca va fi la ediția din acest an a Zilelor Constanței.  

Ana spune că e sigură că va fi vorba despre o experiență foarte faină:

„Mă aștept la un public cald și la o atmosferă de vacanță, dar și la un show care să reflecte așteptările noastre ale tuturor. Constanța este unul dintre cele mai importante orașe ale țării și cred că merita celebrat într-un mod cât mai special. Constanța ne găzduiește mereu cu brațele deschise, așa că e important să sărbătorim acest loc care aduce atât de multă bucurie în viețile noastre. Deci, pentru mine acest eveniment înseamnă BUCURIE”, povestește Ana. 

Am fost curioși să vedem și care este artistul / trupa pe care Ana abia așteaptă să o vadă pe scena Zilelor Constanței. 

„Delia sună tot timpul foarte bine live și sunt sigură că o să facă super show”, ne mărturisește Ana. 

De asemenea, Ana Moga îi asigură pe constănțeni și pe toți cei care vor veni la Zilele Constanței că ea va face tot ce-i stă în puteri ca să transforme totul într-o experiență memorabilă. 

„Pentru mine o să fie o seară cu adrenalină multă și bucurie. Mă simt în largul meu pe scenă și abia aștept să ne distrăm împreună într-un număr cât mai mare”, încheie Ana. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.