Vezi primul trailer pentru mult-așteptatul serial „Dune: Prophecy”

Primul trailer al mult-așteptatului prequel TV al recentelor filme Dune promite o incursiune spectaculoasă în urmă cu 10.000 de ani înainte de nașterea lui Paul Atreides.

Dune: Profeția” va urmări rădăcinile grupului Bene Gesserit, condus de surorile Harkonnen, interpretate de Emily Watson și Olivia Williams. Ulterior, membrii sectei sunt interpretați pe marele ecran de Rebecca Ferguson și Charlotte Rampling.

Serialul este inspirat din romanul „Sisterhood of Dune”, scris de Kevin J Anderson și Brian Herbert, fiul cel mare al lui Frank Herbert, care a scris romanele originale Dune.

Filmul vine după cel de-al doilea film din aclamata franciză „Dune” a lui Denis Villeneuve, care a avut încasări de peste 710 milioane de dolari la nivel mondial de la lansarea sa la începutul acestui an. 

„Bene Gesserit au fost întotdeauna fascinante pentru mine”, a declarat Villeneuve despre serial. „Concentrarea unui serial în jurul acestui ordin puternic de femei mi s-a părut nu doar relevantă și inspirată, ci și un cadru dinamic pentru serialul de televiziune.”

Dezvoltat inițial în 2019, serialul a trecut prin diverse iterații, inclusiv alte nume și cu diferiți scenariști și actori, înainte de a deveni „Dune: Prophecy”, care va avea premiera la sfârșitul acestui an pe Max. Din distribuție mai fac parte Mark Strong, Jodhi May și Jessica Barden.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.