Filmul „Horizon” a primit aplauze timp de 7 minute la Cannes. Regizorul Kevin Costner a izbucnit în plâns

Producția a fost un succes.

„Horizon: An American Saga”, filmul regizat de Kevin Costner (unde și joacă) a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes, unde a primit aplauze timp de șapte minute.

Vedeta s-a emoționat foarte tare la valul de entuziasm din partea publicului și nu și-a putut stăpâni lacrimile. În discursul său de mulțumire, el a ținut să transmită celor prezenți că povestea se va continua în alte trei producții.

„Îmi pare rău că ați fost nevoiți să aplaudați atât de mult, astfel încât să-mi dau seama că ar trebui să vorbesc. Oameni buni! Ce moment minunat, și nu doar pentru mine, dar și pentru actorii care m-au urmat, și pentru cei care au crezut în mine. Nu voi uita vreodata asta, și nici copiii mei”, a spus Costner.


Filmul spune povestea fermierilor și soldaților care încearcă să-și facă un viitor în America de Vest, dar și a nativilor care au locuit acolo înainte. Este un proiect personal pentru actor, deoarece a băgat mare parte din propria avere (peste 100 de milioane de dolari) pentru a-l duce la bun final.

Deși reacțiile de la final au fost spectaculoase, filmul sângeros nu a fost lipsit de controverse și mulți sunt și cei care au ieșit din sală și nu au mai revenit. Prima parte va intra în cinematografe pe 28 iunie, iar partea a doua pe 16 august.

Nu știm dacă va avea succes și la publicul larg, dar în mod cert distribuția nu dezamăgește: Sienna Miller, Sam Worthington, Giovanni Ribisi, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Tatanka Means, Owen Crow Shoe, Jamie Campbell Bower și Thomas Haden Church.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.