The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Salutare, prieteni!

Ne așteaptă zile însorite și de relaxare în față, așa că  ți-am făcut o listă cu cele mai fresh melodii lansate, dar și cu informații despre filme, cât și despre vedetele tale preferate.

Așa cum deja te-am obișnuit, suntem aici să te încărcăm de energie pozitivă, așa că ai toate elementele la dispoziție să te bucuri de zilele libere, dar și să ai discuții interesante cu prietenii, când vă vedeți în oraș, la iarbă verde, la masă, în casă, sau oriunde vreți voi.

Hai să vedem despre ce e vorba:

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Alexandra Stan și toka prezintă hitul verii - „Bambola” - melodia este mai mult decât o simplă piesă, ci o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante și versuri care te poartă departe, către plaje însorite și nopți de neuitat.


Alecsa Dumitrache a lansat piesa „Țigara Amară” - o piesă care explorează relațiile moderne. Cum îți sună?


Billie Eilish a lansat albumul „HIT ME HARD AND SOFT” - cu 10 piese originale și care sfidează genul, materialul muzical călătorește printr-un peisaj audio vast și extins, cufundând ascultătorii printr-un spectru complet de emoții.


Gran Error x Elvana Gjata au lansat „Besame En Rio” - de îndată ce începe melodia, ești transportat pe plajele însorite din Rio de Janeiro, unde muzica răsună pe străzi și trezește toate simțurile.


VAMERO și Jost colaborează pentru „Cure For Lonely” - un remediu vibrant pentru singurătate. Cu bătăi pulsante și ritmuri contagioase, melodia capturează esența evadării prin muzică.


AMI vine cu ritmul latino al verii: „Ador, Ador” - cu un ritm care îți trezește simțurile și o chitară ce te îndeamnă să te ridici în picioare și să dansezi până în zori, această piesă este pur și simplu o explozie de energie și fericire.


DesKiss Dimineața

Olivia Addams și Vescan au povestit și cântat despre probleme - „Mi-am dat seama că, cu cât sunt mai pesimistă, cu atât atrag mai tare lucrurile negative. Mai bine mă mint și zic: „O să fie o zi superbă”. Poate așa atrag ceva drăguț, mai uit”, a adăugat Olivia.  



Oprișan ne-a lămurit despre cum zațul de cafea adăugat în beton îl face mai durabil, iar Corina a decis să citească în cafelele ascultătorilor. Cine mai are nevoie de horoscop?


“Wikipedia de astăzi este Teleenciclopedia de ieri.” La #Kissopedia, Catalin Oprișan ne-a dus înapoi în timp cu genericul Teleenciclopediei!


DesKiss Dimineața - AMI a cântat live „Ador, Ador” - „Mi-ar plăcea mult să fac la un moment dat un featuring cu Subcarpați, pentru că și ei iau foarte mult din folclorul românesc”, a mărturisit AMI.  


S-a lăsat și cu mare bucurie - un an de când Kristin Bucur face parte din echipa #DesKissDimineata!


Nici milionarii nu mai sunt ce-au fost. Poftim situație, să nu mai cumperi tu o mașină de epocă, o insulă privată. Unde ajungem în ritmul ăsta?


Cool Stuff






Ce se mai întâmplă prin lume



 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.